May 11 2021
11. maj 2021

11/5 – Online café møde

Online cafemøder – et åbent netværk, hvor sensitive taler sammen

Jeg hedder Nellie, og jeg er nyt medlem af HSP foreningen. Jeg har lyst til at være med til at skabe et åbent netværk for særligt sensitive. Senere kan vi skiftes til at være vært og tovholder for et samvær på 1-1½ time. Det kan være på forskellige tidspunkter på ugen/måneden fra gang til gang, efter hvad der passer os bedst. På længere sigt kan vi dele os op i mindre grupper, eventuelt efter fælles interesser.

Jeg inviterer til det næste online cafémøder hjemme hos dig selv tirsdag den 11.5. kl. 11:00.

Skriv til mig nelliewesterweel@gmail.com, hvis du vil deltage. Så får du tilsendt link til mødet. Du kan også udtrykke din interesse for fremtidige møder, selvom du ikke lige kan deltage nu. Forslag til temaer for møderne er også velkomne.

HSP foreningen bakker op om netværket og annoncerer vores møder, så flere kan finde os.

Lav dig en kop kaffe eller te og lad os mødes online! Jeg glæder mig til at se dig!

Vi mødes tirsdag den 11. maj kl. 11