solopgang over bjergkæde
Jun 26 2021
26. juni 2021

Styrk din spiritualitet (del 2)

Dette er et forløb med 2 moduler, hvor du betaler 300 kr. for begge moduler i forbindelse med tilmeldingen.

Det spirituelle område har mange gaver. Mange sensitive føler sig tiltrukket – andre er lidt skræmte i forhold til at tage hul på området. Hvad er det, jeg lukker op for?

Hjertets visdom er i centrum. Det dybe ønske om den ægte og dybe udveksling med andre mennesker og med naturen. Samhørighed og berigelse i samværet frem for adskilthed og konkurrence.

Jo mere du lever ud fra din essens, er i samklang med dine dybe værdier, jo stærkere bliver du, og jo mere vil dit lys kunne skinne.

Du har måske hørt, at vi nu går ind i Vandbærerens tidsalder med den nye tids nye måder at spille sammen på.

Kom hvis du er interesseret i at inspirere og blive inspireret. Hvis du gerne vil tættere på din spiritualitet og dens udviklingsmuligheder. Nye indsigter, nye redskaber.

Som deltager er du i centrum. Jeg kommer med et indlæg og bidrager med min faglighed og intuition. Vi bidrager alle med det, vi kan se og udtrykke. Du tager undervejs det op, der har betydning for dig. Enten forberedt hjemmefra eller gennem inspiration i samtalen.

Vi mødes to gange for at give plads til, at indholdet vokser frem.

Der findes rigtig mange udviklingstilbud i øjeblikket. Det særlige i foreningens regi er, at vi får glæden ved at være sammen med andre, der forstår vores vinkler uden så mange ord.

Øvrige datoer for forløbet “Styrk din spiritualitet“

12/6-2021 : Styrk din spiritualitet (del 1) … SE MERE

Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres ønsker og erfaringer i forhold til jeres spiritualitet – i en sensitiv atmosfære. Det er min erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

Jeg er spirituel psykolog, og jeg har længe inddraget det spirituelle i min praksis, når der er interesse for det. Ligesom det spiller en vigtig rolle i mit eget liv. Der ligger mange dybe muligheder i de spirituelle tilgange og redskaber.

profil af Athina Delskov

Vi mødes lørdag den 26. juni kl. 10-12.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.300

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).

Athina faciliterer et trygt og hjerteligt rum med plads til alle, som ønsker så inderligt at lære sig selv at kende på ny ud fra de sensitive træk, der sætter os i et særligt lys. Det er en ubeskrivelig dyrebar indsigt at få i samvær med andre særligt sensitive. Der er en indre længsel, der kan vendes til så meget positivt, og løse følelsen af “forkerthed” og oplevelsen af at skulle tage mig sammen dagligt for at passe ind.

Trine, tidligere deltager