Apr 25 2021
25. april 2021

4. Kommunikation

  • 10:00
  • Online

Lev Godt med din sensitivitet – Vi arbejder med dette store emne over 4 gange, og du kan melde dig til de emner, der passer til dig, gerne alle 4.

EMNE 4 : Kommunikation

Du får brug for at kommunikere med dine omgivelser omkring dine behov. I første omgang vil du sikkert prøve at blive forstået. Det kan være op ad bakke især hos ikke sensitive, fx hos ledere og kolleger på arbejdspladsen. Under de ideelle vilkår kan parterne sammen søge kreative løsninger, der dækker de forskellige behov. Det kan være et samarbejde, og det kan være en forhandlingssituation – eller en kamp. Under alle omstændigheder er det godt at træne evnen til at kommunikere venligt, klart og kreativt i øjenhøjde.

Øvrige datoer for emnet “Lev godt med din sensitivitet”

14/3-2021 : Lær din sensitivitet at kende … TILMELD DIG HER
28/3-2021 : Selvforståelse – Selvaccept – Selvværd … TILMELD DIG HER
11/4-2021 : Skab dine rammer og dit indhold … TILMELD DIG HER


Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres udfordringer og mulige løsninger – i en sensitiv atmosfære.

Jeg er psykolog, og jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og forvirring hen mod trivsel med glæde, selvbevidsthed og større klarhed.Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

profil af Athina Delskov

TID

Vi mødes den 25. april 2021 kl. 10.00 – 12.00

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED


    Dette tilbud er til HSP foreningens medlemmer.

    Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).


    Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).