kvinde taler med anden kvinde via computeren
Jun 09 2020
9. juni 2020

Dit arbejdsliv som sensitiv

• – Klokken 19:00

Vi taler om de arbejdsmæssige udfordringer, I oplever som sensitive, og vi ser på de gaver, I har med jer. Og på, hvordan I kan få dem i spil. Hvordan I forstår jer selv.

Samtalen kan give nye forståelser og konkrete ideer til at håndtere tingene og skabe/forme jeres hverdag på nye måder. Vi ser også på relevante redskaber.

Samtidig er det en god oplevelse, at vi ikke er alene om at have det sensitive træk. Det kan være rigtig rart at blive forstået uden alt for mange ord. Det vil ikke undre mig, hvis I også føler jer energimæssigt løftet af at tale med og lytte til andre sensitive.

Jeg har selv arbejdet i HR og har haft fokus på sensitive i arbejdslivet gennem mange år. Som sensitiv psykolog kan jeg også være med til at afklare nogle problematikker og give forslag til, hvad I kan gøre. Det gør jeg bl.a. ved at stille spørgsmål, så I selv finder jeres svar. Det er jer, der kender jer bedst.

Maks 5 deltagere.

Kærligst
Athina
tovholder

profil af Athina Delskov

Det foregår tirsdag d. 9. juni 2020 klokken 19.00 – 20.30.

Det foregår online via din egen PC og via mediet Zoom. Du får tilsendt link et par dage før.

TILMELDINGkr.150

JA TAK jeg vil være med

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).