kvinde taler med anden kvinde via computeren
Jun 21 2020
21. juni 2020

Hvad er det sensitiviteten kan?

• – Klokken 15:00

Vi nærmer os sammen den selvforståelse, vi har som særligt sensitive eller sansestærke mennesker. Hvad er vores styrker egentlig? Hvordan bruger vi dem? Hvad er vores længsler og drømme som sensitive? Hvordan ser vi vores bidrag til verden? Og hvad I ønsker at vi ser på sammen…

Dette emne folder sig måske bedst ud i fri samtale, men vi bestemmer sammen, hvordan vi gør.

Jeg er selv særligt sensitiv og spirituel psykolog. Jeg går gerne i dybden, hvor der er energi på det og interesse for det.

Maks 5 deltagere.

Kærligst
Athina
tovholder

profil af Athina Delskov

Det foregår søndag d. 21. juni 2020 klokken 15.00 – 16.30.

Det foregår online via din egen PC og via mediet Zoom. Du får tilsendt link et par dage før.

TILMELDINGkr.150

JA TAK jeg vil være med

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).