6 elever med skoletasker på ryggen løber på en skolegang
Jun 20 2020
20. juni 2020

Klar parat skolestart som sensitiv

Skal dit sensitive barn snart starte i skole? Går du rundt og er bekymret for, hvordan det hele skal gå. Det er en meget stor omvæltning at starte i skole. Nye børn, nye voksne, nye regler og nye krav. Det kan skabe en masse bekymringer og ondt i maven – både for børn og voksne.

BESKRIVELSE

Vi taler om de udfordringer, som du som forældre frygter, der kan komme, og hvad der kan gøres, for at komme igennem opstarten på en god måde.

Jeg kommer med konkrete ideer og forslag til, hvordan at I som forældre bedst kan støtte jeres sensitive barn.

Jeg ved som særligt sensitiv og mor til 2 sensitive børn, hvor voldsomt og overvældende det kan være, at være barn i indskolingen.

Jeg arbejder idag som behandler og hjælper sensitive børn og voksne med at finde den indre trivsel i en til tider utryg verden.

Det er et arrangement til inspiration med plads til spørgsmål og sparring.

Jeg deler gerne nogle af mine egne erfaringer som mor og inviterer dig til at mærke ind i, hvad der er bedst for dit barn
– for ingen kender dit barn bedre end dig.

HEIDIE ER MØDELEDER

Jeg er selv sansestærk og har været overvældet det meste af mit liv. Faktisk vidste jeg det ikke, jeg troede blot at det var sådan at være mig. Jeg kender alt til at være i følelsernes vold og magt for jeg har været det det meste af mit liv i dem.

Idag har jeg tilegnet mig en masse erfaring, teknikker og redskaber til hvordan at jeg i hverdagen undgår at blive overvældet – og hvordan jeg genskaber balancen, hvis det lige smuttede.

Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

Kærligst Heidie,
mødeleder

Profil af Heidie Kosiara

Vi mødes den 20. juni 2020 kl. 10.00 – 11.30

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.100

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).