Apr 18 2021
18. april 2021

Online café møder

Online cafemøder – et åbent netværk, hvor sensitive taler sammen

Er det også godt for dig at tale med andre sensitive, der umiddelbart forstår, hvad du siger? Uden at du skal forklare dig? Hvor du kan være dig selv? Hvor vi kan tale om det at være sensitiv og udveksle erfaringer. Og hygge os sammen.

Jeg hedder Nellie, og jeg er nyt medlem af HSP foreningen. Jeg har lyst til at være med til at skabe et åbent netværk for særligt sensitive, medlem eller ej. Senere kan vi skiftes til at være vært og tovholder for et samvær på 1-1½ time. Det kan være på forskellige tidspunkter på ugen/måneden fra gang til gang, efter hvad der passer os bedst.

Jeg inviterer til første online cafémøde hjemme hos dig selv søndag den 18. april kl. 11 eller tirsdag den 20. april kl. 16. Lav dig en kop kaffe eller te og lad os mødes!

Skriv til mig nelliewesterweel@gmail.com, hvornår du kan, og hvad der passer dig bedst. Jeg vælger den dato, hvor der er flest, der kan. Der skal mindst være 3 og højst 6 til det første møde, synes jeg. Så kommer vi i gang.

Du kan også udtrykke din interesse for fremtidige møder, selvom du ikke lige kan deltage.
HSP foreningen bakker op om netværket og annoncerer vores møder, så flere kan finde os.

Bliv en del af netværket – og vær med, når det passer dig.

Vi mødes søndag den 18. april kl. 11 eller tirsdag den 20. april kl. 16.