Feb 21 2021
21. februar 2021

2. Selvforståelse – Selvaccept – Selvværd

Lev Godt med din sensitivitet – Vi arbejder med dette store emne over 4 gange, og du kan melde dig til de emner, der passer til dig, gerne alle 4.

EMNE 2 : Selvforståelse – Selvaccept – Selvværd

Det svære for mange er virkelig at acceptere, hvordan vi fungerer som sensitive. Mange vil helst være som de andre. Være som man har lært, vi skal være. Jeg har set det mange gange, hvordan det gør en kæmpe forskel, når vi tager vores fine kvaliteter og vores sårbarheder til os – og vi går ind for at være og udfolde den, vi er.

Øvrige datoer for emnet “Lev godt med din sensitivitet”

7/2-2021 : Lær din sensitivitet at kende … TILMELD DIG HER
7/3-2021 : Skab dine rammer og dit indhold … TILMELD DIG HER
21/3-2021 : Kommunikation … TILMELD DIG HER

Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres udfordringer og mulige løsninger – i en sensitiv atmosfære.

Jeg er psykolog, og jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og forvirring hen mod trivsel med glæde, selvbevidsthed og større klarhed.Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

profil af Athina Delskov

Vi mødes den 21. februar 2021 kl. 15.00 – 17.00

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).