Jan 12 2022
12. januar 2022

Selvkærlighed – familiemønstre og tanker (tema 1)

Som særligt sensitiv er det vigtigt at du skaber er liv, så det passer godt til dig med din sensitivitet. Det er kun muligt hvis du er opmærksom på, hvad der er selvkærligt for dig og leve det selvkærlige liv.

De fleste særligt sensitive kæmper med at være selvkærlige – årsagerne dertil taler vi om gennem de 3 gange vi mødes, hvor du får inspiration til at integrere mere selvkærlighed i dit liv.

TEMA 1 : Selvkærlighed – familiemønstre og tanker

• Hvad er selvkærlighed og hvorfor kan det være så svært at være selvkærlig?
  • Et liv i trivsel som særligt sensitiv handler om at skabe et selvkærligt fundament.
  • Et fundament som er skabt i din barndom og følger dig hele livet.

Vi tager en snak om hvilken indvirkning dine relationer og deres forhold til selvkærlighed har påvirket dig. Med udgangspunkt i den enkelte person, så give en lille inspirations øvelse med til at styrke selvkærligheden og slippe de tillærte adfærdsmønstre.

Jeg starter med et oplæg, og vi taler sammen om jeres udfordringer og muligheder for at styrke selvkærligheden i hverdagen.

Du kan tilmelde alle 3 arrangementer i forløbet om selvkærlighed eller et enkelt tema.

Pris for alle 3 arrangementer 450 kr eller 150 kr. for dette ene tema.

Max 5 deltagere

Vi mødes onsdag den 12. januar 2022 kl. 18.30 – 20.30

Øvrige datoer for forløbet Lev et selvkærligt liv

2/2-2022 : Selvkærlighed – grænsesætning og pleaser-genet (tema 2) … TILMELD DIG HER
2/3-2022 : Selvkærlighed – selvomsorg og nydelse (tema 3) … TILMELD DIG HER

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er kun til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

HEIDIE ER MØDELEDER

profil Heidie KosiaraJeg er sansestærk og arbejder som intuitiv kinesiolog og kropsbehandler med fokus på at følelsesmæssig trivsel skabes indefra. Jeg kommer selv fra at leve et liv fra et meget ukærligt sted. Jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og hen mod et selvkærligt og et glædesfyldt liv.

Tidligere deltager udtaler

Selvkærlighed er en svær størrelse. Hvad er selvkærlighed?
Hvad vil det sige at være selvkærlig? Er jeg selvkærlig? Er der forskel på i hvilken situation jeg er i, om jeg er selvkærlig/agerer selvkærligt? Kan jeg gøre mere?
Jeg havde rigtig mange spørgsmål forud for den første temaaften, men viste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente.
Jeg har deltaget i alle 3 temaaftener, men dette er hverken et krav eller en nødvendighed. Hver temaaften har været unik, virkelig givende, og med en masse aha-oplevelser. Jeg har fået rigtigt meget med fra hver temaaften – ny viden i al almindelighed. Jeg har lært mig selv bedre at kende og jeg er introduceret til flere nye værktøjer til at arbejde med mig selv.
Heidie har en intuitiv tilgang til hvert emne/aften, med fokus på ønsker/behov fra deltagerne. Heidie øser ud af sin viden indenfor bl.a. æteriske olier, kinesiologi og Human Design. Heidie får de varmeste anbefalinger herfra.

Ann