glad kvinde holder om sin hund og tjekker sin mobil
Oct 04 2021
4. oktober 2021

Selvkærlighed – selvomsorg og nydelse (tema 3)

 • 18:00
 • Online

Hvad er selvkærlighed og hvorfor kan det være så svært at være selvkærlig? Et liv i trivsel som særligt sensitiv handler om at skabe et selvkærligt fundament.

Som særligt sensitiv er det vigtigt at du skaber er liv, så det passer godt til dig med din sensitivitet. Det er kun muligt hvis du er opmærksom på, hvad der er selvkærligt for dig og leve det selvkærlige liv.

De fleste særligt sensitive kæmper med at være selvkærlige – årsagerne dertil taler vi om gennem de 3 gange vi mødes, hvor du får inspiration til at integrere mere selvkærlighed i dit liv.

TEMA 3 : Selvkærlighed – selvomsorg og nydelse

Når du har fået indsigt i hvordan du har fået mønstre med fra din barndom, så har du fået de vigtigste indsigter til at ændre disse uhensigtsmæssige mønstre.

Denne aften dykker vi ned i selvomsorg og nydelse. Vi kigger på de tanker og følelser som spænder ben for selvkærlighed og selvomsorgen.

Hvor meget må du nyde uden at du skal yde først?Jeg starter med et oplæg. Vi snakker om jeres udfordringer i hverdagen og I får inspiration til hvordan I bevidst styrker selvkærligheden og skabe mere nydelse i hverdagen.

Vi laver nogle få reflektionsøvelser, som du kan arbejde med at integrere i dit liv efterfølgende.


Du kan tilmelde alle 3 arrangementer i forløbet om selvkærlighed eller et enkelt tema.

Pris for alle 3 arrangementer 450 kr eller 150 kr. for dette ene tema.

Max 5 deltagere


Øvrige datoer for forløbet Lev et selvkærligt liv

23/8-2021 : Selvkærlighed – familiemønstre og tanker (tema 1) … TILMELD DIG HER
13/9-2021 : Selvkærlighed – grænsesætning og pleaser-genet (tema 2) … TILMELD DIG HER


Profil af Heidie Kosiara

Heidie er mødeleder

Jeg er sansestærk og arbejder som intuitiv kinesiolog og kropsbehandler med fokus på at følelsesmæssig trivsel skabes indefra. Jeg kommer selv fra at leve et liv fra et meget ukærligt sted. Jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og hen mod et selvkærligt og et glædesfyldt liv.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED


  Dette tilbud er til HSP foreningens medlemmer.

  Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).


  Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).

  TID

  Vi mødes den 4. oktober 2021 kl. 18 – 20

  STED

  Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.