Apr 19 2021
19. april 2021

Tættere på min spiritualitet nu og fremover

Dette er et forløb med 2 moduler, hvor du betaler 300 kr. for begge moduler i forbindelse med tilmeldingen … Hvis du er interesseret, men ikke kan deltage i almindelig arbejdstid, så skriv det til os.

1. Hvordan fungerer min spiritualitet?
    Kort indlæg om spiritualitet.
    Vi udforsker, hvordan vi hver især oplever vores spiritualitet
    Vi inspirerer hinanden og udveksler erfaringer.
    Og ser på sammenhængen med det sensitive.
  2. Hvordan kommer jeg videre med min spiritualitet?
    Kort indlæg med perspektiver
    Vi udforsker spiritualiteten yderligere og ser på, hvordan den kan føres videre.
    Hvad kan den bidrage med i det daglige liv?
    Er der spirituelle redskaber, du kan have glæde af?

Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres ønsker og erfaringer i forhold til jeres spiritualitet – i en sensitiv atmosfære. Det er min erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

Jeg er spirituel psykolog, og jeg har længe inddraget det spirituelle i min praksis, når der er interesse for det. Ligesom det spiller en vigtig rolle i mit eget liv. Der ligger mange dybe muligheder i de spirituelle tilgange og redskaber.

profil af Athina Delskov

Vi mødes mandag den 19. april og mandag den 3. maj kl. 10-12.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.300

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).