skoledreng tager sig til panden imens han regner
Sep 24 2020
24. september 2020

Trivsel i børnehøjde

Forløb for forældre til sensitive børn i skolen. 4.-7. klasse. Oplever du som forældre, at dit sensitive barn mærker FOR meget? Så det skaber konflikter, overvældelse og ondt i maven.

BESKRIVELSE

Sensitive mærker instinktivt alt. Stemninger, kropssprog, toneleje og andres ord.
Denne evne til at mærke, sanse og opfange stemninger, gør at rigtig mange sensitive børn kæmper i deres indre.

Hverdagens mange input bliver hurtigt for meget.

Det kan være stemningen i klasselokalet, i bussen, i fællesrummet eller på legepladsen.

Sensitive mennesker drænes nemt, for det at mærke andre menneskers følelser er udfordrende og hårdt i længden.

Det er et forløb med plads til spørgsmål og sparring på hverdagens oplevelser.

Igennem dette forløb kommer jeg med tips og inspiration til hvordan du som forældre kan hjælpe dit barn til at finde indre ro i skolen og efter at have været i skole.

Jeg er født empat, så jeg mærker og sanser på min egen krop, hvordan andre mennesker har det fysisk og mentalt.

Som mor til 2 sensitive teens, har jeg prøvet det meste.

Jeg har som sensitiv kvinde og mor måttet finde min vej, som en der bare ikke passer ind i normen. Jeg er selv gået vejen fra indre mistrivsel til trivsel.

Jeg er idag uddannet kinesiolog. Jeg arbejder med mange former for energiarbejde med særligt sensitive børn og voksne som mit speciale – med indre ro og selvtillid som pejlepunkt.

Profil af Heidie Kosiara

Vi mødes 4 gange:
d. 24/9, d. 1/10, d. 22/10 og 5/11.
Alle gange kl. 19.30-21.00

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.750

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).