kvinde taler med anden kvinde via computeren
Jul 10 2020
10. juli 2020

Ung og sensitiv – alder 14-18 år

• – Klokken 13:30

Fortæl jeres unge om denne mulighed for at mødes på nettet med andre unge!

Det er slet ikke så nemt at være ung og sensitiv. Du udvikler dig hele tiden og du lever tæt sammen med andre i familien, i skole/på uddannelsessted/på arbejdsplads og måske også blandt venner. Der er forventninger til dig, og du har forventninger til dig selv. Der er meget, du endnu ikke er afklaret omkring.
Samtidig kan det være svært at føle sig anderledes.

Vi taler om, hvordan det er at være jer hver især med jeres udfordringer og styrker. Vi skal ikke nå noget bestemt, men ved at tale om tingene og udveksle tanker og ideer kan I hver især blive inspireret til nye forståelser og få nye ideer til at se eller gøre anderledes. Der er nok også nogle redskaber, der viser sig relevante.

Jeg har selv som sensitiv psykolog haft mange samtaler med unge sensitive og jeg er medforfatter til bogen “Sensitive unge”. Jeg kan også stadig blive klogere.

Maks 4 deltagere.

Kærligst
Athina
tovholder

profil af Athina Delskov

Det foregår fredag d. 10. juli 2020 klokken 13.30 – 15.00.

Det foregår online via din egen PC og via mediet Zoom. Du får tilsendt link et par dage før.

TILMELDINGkr.150

JA TAK jeg vil være med

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).