kvinde taler med anden kvinde via computeren
Apr 22 2020
22. april 2020

Voksen og overvældet

• – Klokken 16:00

Er du særligt sensitiv, voksen og bliver igen og igen overvældet.
Så er du ikke alene, for det er der rigtig mange mennesker som der er. Vi tager en snak om, hvad der overvælder dig, og du får mulighed for at får inspiration til hvordan du kan komme tilbage og genskabe den indre balance.

BESKRIVELSE

Lad os tale sammen.

Er du særligt sensitiv, voksen og bliver igen og igen overvældet.
Så er du ikke alene, for det er der rigtig mange mennesker som der er.

Oftest har vi ikke nogle at snakke med det om.

Vi starter med lige at lande og mærke hinanden ved at jeg guider jer igennem en kort meditation med fokus på vejrtrækningen.

Derefter starter jeg emnet op:

Voksen og overvældet

Vi bestemmer selv, hvordan det skal foregå.
Det handler om at få plads til at blive set, hørt og mødt af ligestillet.

Ingen skal sige noget, før de er klar og har lyst til det.

Mødet afsluttes med en kort evaluering, så foreningen efterhånden kan finde de bedste måder til disse samtaler på nettet.

HEIDIE ER MØDELEDER

Jeg er selv sansestærk og har været overvældet det meste af mit liv. Faktisk vidste jeg det ikke, jeg troede blot at det var sådan at være mig. Jeg kender alt til at være i følelsernes vold og magt for jeg har været det det meste af mit liv i dem.

Idag har jeg tilegnet mig en masse erfaring, teknikker og redskaber til hvordan at jeg i hverdagen undgår at blive overvældet – og hvordan jeg genskaber balancen, hvis det lige smuttede.

Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

Kærligst Heidie,
mødeleder

Profil af Heidie Kosiara

Vi mødes online den 22. april 2020 kl. 16.00 – 17.30

Det foregår online på din egen PC via mediet Zoom. Du får tilsendt et link og en kort vejledning til at downloade Zoom, så du er klar, når vi skal mødes.

PRIS

Det er gratis at deltage.
Hvert møde har maks 5 deltagere plus mødelederen.

TILMELDING

Du sender en mail til kontakt@hsp-foreningen.dk.

Hvis der allerede er tilmeldt 5, kommer du på venteliste til næste gang samme tema tages op.

Et par dage før modtager du en mail med et link til begivenheden.