FLOWER OF LIFE – Fjernhealing

Fjernhealing for sensitive børn.

FLOWER OF LIFE er en gruppe, der i mere end 10 år har arbejdet med fjernhealing.
Tilbuddet er gratis og gælder for alle.

Vores hjerte banker for sensitive børn, som vi har haft særlige og opløftende oplevelser med. Det er, som om sensitive børns åbne energisystemer profiterer af fjernhealing. Healingen kan være med til at åbne til et dybere og mere oprindeligt indre rum, der kan give større ro, balance og overskud i livet, i dagligdagen.

Fjernhealingen varer 30 minutter og foregår hver onsdag formiddag 10.30 – 11.00. Hvis du/I ønsker at blive knyttet til FLOWER OF LIFE´s healingsfelt, skriv venligst til fjernhealing@gmail.com for nærmere oplysninger. Og læs evt. mere på hjemmesiden floweroflife.dk

HSP foreningen

Det er foreningens mål, at gøre livet lettere og rigere for særligt sensitive mennesker og deres omgivelser ... Vi har fokus på den enkelte i samspil med andre. Vi sætter spotlight på hele samfunds-perspektivet. Og vi inddrager den spirituelle vinkel for særligt sensitive mennesker.