Stine – Mig og mine veninder

Stine – Mig og mine veninder


Ressource Description
Når man er 9 år og mega følsom, har rigeligt med fantasi og er tæt på allergisk over for skole børnefødselsdage og dårlig stemning og meget andet, kan hverdagen være ganske udfordrende.

Bogen er skrevet af Jannie Brinch Holdt.
.

Bogens bagside

”Når man er 9 år og mega følsom, har rigeligt med fantasi og er tæt på allergisk over for skole børnefødselsdage og dårlig stemning og meget andet, kan hverdagen være ganske udfordrende. Sådan er det i hvert fald for Stine, der bare ikke synes, det er specielt herligt at gå i tredje klasse med alle de udfordringer, der hører med. Desuden kan alting meget hurtigt komme til at ligne en katastrofe inde i Stines hoved, og hvad stiller man lige op med det?

Heldigvis er Stines kærlige familie og skønne veninder der til at give hende masser af opbakning, ny energi og en tro på, at det nok skal gå alt sammen. Og sommetider er det slet ikke så tosset med en god fantasi.”

Anmeldelse

Jeg tror det kan være en underholdende og nyttig bog at læse for sensitive og andre børn i aldersgruppen. Bogen er godt skrevet, og det kan være rart for børnene at læse om, at andre kan have nogle tilsvarende udfordringer, som de selv har. De kan spejle sig, uden at de på forhånd behøver at kunne formulere sig og blotte deres sårbare sider.  Samtidig er der masser af humor og fine udviklinger af situationerne.

Bogen kan også vise forældre, hvordan udfordringer kan vokse sig store inde i et barn, hvis der ikke er støtte i omgivelserne. Og hvordan man kan bakke sit barn op på en afslappet og naturlig måde.

Selv om jeg ikke er i aldersgruppen blev jeg optaget af bogen og følte mig godt underholdt.

Athina Delskov

Ressource Details