Annette Undith

Annette Undith

Annette har indgående kendskab til det sensitive træk såvel personligt, teoretisk og fra mange HSP kunder. Hendes mål er at coache dig til at blive den bedste udgave af dig selv og dermed øge din wellbeing.

 


Lidt om mig

Med en ICF godkendt coachinguddannelse fra Danish Coach Academy (GROW2) er jeg teoretisk velfunderet og arbejder ud fra høje etiske standarder. Dertil en årelang erfaring inkl. et godt liv som HSP.

Jeg arbejder fra en terapeutisk vinkel, og mine styrker er primært nærvær og evnen til at forstå din model af verdenen.

Livet som HSP har været udfordrende, indtil jeg begyndte min mentale træning med selvledelse og indså, at det er selvrespekt og selvkærlighed at turde søge hjælp til træning i selvledelse.

Med knap 30 operationer heraf et par kritiske var det nødvendigt at blive mere robust i en god balance med at være sensitiv. Jeg lærte især, at sensitiv ikke betyder svag og overfølsom men sansestærk, og hvordan man beskytter sig selv og fastholder sin styrke og robusthed.

Mine kriser har givet mig perspektiv, taknemmelighed og læring – nogle kalder det ekspert i kriser. Jeg har derfor forståelse og empati for din krise og situation.

Jeg har været så privilegeret gennem mit arbejdsliv at have adgang til megen selvudvikling og kombineret med mit sensitive træk og min sygejournal har jeg lært, at livet kan være skrøbeligt og kræve hårdt arbejde at passe på sit fysiske og mentale helbred.

Mit privatliv har lært mig værdien af ydmyghed, vedholdenhed og sammenhold. At blive mor har selvfølgelig også defineret mig som menneske – en rolle, jeg altid har prioriteret, taget alvorligt og heldigvis fået god feedback på fra mine dejlige børn.

Vi har alle kriser – store som små – og det handler om at finde dine egne ressourcer frem, der gemmer sig og måske er ubevidste.

Mit formål er at støtte dig i finde disse ressourcer til at arbejde med din selvledelse mod den bedste version af dig selv.

Et formål der giver dyb mening for mig!

Ønsker du min hjælp, vil jeg love dig at gøre mig umage i respekt, ydmyghed og taknemmelighed over at bringe min læring videre.

Jeg tilbyder medlemsrabat

1. SESSIONNormalpris 750 kr.700

Besparelse 50 kr.

Se mere om sessioner

EFTERFØLGENDE SESSIONERNormalpris 650 kr.600

Besparelse 50 kr.

Se mere om sessioner

KLIPPEKORT 5 SESSIONERNormalpris 3.000 kr.2800

Besparelse 200 kr.

Se mere om sessioner

KLIPPEKORT 10 SESSIONERNormalpris 6.000 kr.5750

Besparelse 250 kr.

Se mere om sessioner