Athina Delskov

Athina Delskov

Athina er sensitiv psykolog og rådgiver forældre til sensitive børn, laver terapi med sensitive unge, holder foredrag og er forfatter til bl.a. bøgerne “Sensitive børn” og “Sensitive unge”. Athina er også formand for HSP foreningen.

 


Lidt om mig

Jeg er sensitiv psykolog med en række terapeutuddannelser og en masse livserfaring. Jeg har gennem de sidste 10 år haft fokus på særligt sensitive mennesker både i mit terapeutiske arbejde, som foredragsholder og forfatter.
Jeg arbejder intuitivt med at forstå det menneske, du er, og sammen folder vi dig mere ud både med dine bevidste eller ubevidste længsler, dine ressourcer og de svære steder. Du får ny indsigt og nye handlemuligheder. Nænsomt, nærværende og samskabende.

Jeg rådgiver forældre om deres særligt sensitive børn. Vi taler om, hvad der udfordrer i dagligdagen, hvordan det kan forstås, og hvordan nye handlemåder og redskaber kan skabe forandringer. Det foregår i et respektfuldt samarbejde.

Jeg laver terapi med unge sensitive: Det kan skabe underværker for dem at få en dybere forståelse af, hvem de selv er, og hvordan mennesker i det hele taget fungerer. Nye redskaber er også vigtige.

Jeg har dybe kompetencer omkring spiseforstyrrelser. Det var under dette arbejde jeg første gang blev opmærksom på den særlige sensitivitet.

Spiritualitet ser jeg som et stort udviklingsområde for sensitive mennesker, både i form af en dybere selvforståelse, der ofte giver en slags forløsning – og gennem brug af mange nye redskaber. Man behøver ikke købe hele pakken for at kunne få glæde af redskaberne.

Jeg er netop begyndt på undervisning i kommunikation med planter og dyr. Jeg tror det er et område, der vil tale til en del sensitive mennesker.

Bøger: Sensitive børn og Introduktion til sensitive børn
Sensitive unge samt Spisning og sensitivitet.

Jeg tilbyder medlemsrabat

KONSULTATION I MELØSE ELLER ONLINENormalpris 950 kr.850

Du sparer 100 kr. pr. gang

En session varer 70 minutter

(op til 5 sessioner)

Se mere om konsultationer

BOG ´Spisning og sensitivitet, hjælp til børn og unge´Normalpris 250 kr.150

Hertil kommer 50 kr. i forsendelse.

Se mere om bogen

BOG ´Sensitive unge´Normalpris 250 kr.200

Hertil kommer 50 kr. i forsendelse.

Se mere om bogen