Dorthe Kastberg

Dorthe Kastberg

Dorthe arbejder med børn og unge i mistrivsel og har en forkærlighed for særligt sensitive børn og unge. Hendes virksomhed “Børns trivsel” startede efter at Dorthe som tidligere folkeskolelærer/AKT lærer gennem mange år, så hvordan HSP børn og unge blev misforstået og mødt på en uhensigtsmæssig måde.

 


Lidt om mig

Jeg hedder Dorthe og holder til i Kolding midtby, hvor jeg bruger det meste af min tid på, at arbejde med børn og unge som er i mistrivsel.

Jeg har arbejdet med børn og unge de sidste 15 år. Jeg har en forkærlighed for særligt sensitive børn og unge. Jeg har arbejdet som folkeskolelærer/AKT lærer i mange år, og så dagligt hvordan HSP børn/unge blev misforstået og mødt på en uhensigtsmæssig måde. Da jeg ikke længere følte jeg kunne stå inde for dette, videreuddannede jeg mig til terapeut og startede mig egen virksomhed ”Børns Trivsel”.

Da jeg selv er særligt sensitiv og har 3 særligt sensitive børn, har jeg gjort det til min mission at hjælpe børn og unge til at se deres eget lys og værd. Jeg har specialiseret mig i særligt sensitive børn, og unge samt børn og unge med angst.

Jeg er en ildsjæl og det mærker de børn og unge som kommer her hos mig. De føler sig mødt og forstået på meget på minutter. Jeg har fokus på den gode og trygge relation fra første møde, hvilket gør jeg når langt med børnene/de unge på kort tid.

I som forældre er altid med på banen så meget som det giver mening. Jeg oplever det er vigtigt I kender til alle redskaber barnet/den unge får med på vejen, da det er jer som står med dem i de svære situationer til dagligt.

At være særlig sensitiv er ikke et svaghedstegn eller rene udfordringer. Hvis det kanaliseres rigtigt og børn og unge lærer at forstå deres styrker i netop dette træk, er det en kæmpe gave. En gave jeg sætter en ære i at vise dem hvordan de finder frem til.

Jeg tilbyder medlemsrabat

TERAPINormalpris 850 kr.765

1 time

Se mere om terapi

TERAPI / FAMILIEFORLØBNormalpris 1250 kr.1125

1,5 time

Se mere om terapi & familieforløb