Heidie Kosiara

Heidie Kosiara

Heidie er uddannet kinesiolog, og arbejder med mange former for energiarbejde. Hun er født med evnen til at heale og til at kommunikere med kroppe. Og med evnen til at sanse og opløse afdøde energi.

 


Lidt om mig

Jeg hedder Heidie Kosiara og bor i Karise på Sjælland sammen med min mand og vores 2 sensitive drenge.

Jeg er født med evnen til at heale og til at kommunikere med kroppe.

Jeg er empath, så jeg mærker og sanser på min egen krop, hvordan andre mennesker har det.  Jeg er født med evnen til at sanse og opløse afdøde energi.

Det var der ingen, der fortalte mig, da jeg var barn, så jeg har igennem mit liv måtte lære og udvikle teknikker til at skabe trivsel som sensitivt barn, kvinde og senere mor.

Jeg er uddannet kinesiolog, og arbejder med mange former for energiarbejde.

Idag bruger jeg titlen Body Whisper, da jeg kombinerer mine medfødte evner og mine uddannelser til at afkode din krop, dit sind og den spirituelle del af dig.

Jeg tilbyder medlemsrabat

BOG - DUFT DIG GLAD MED ÆTERISKE OLIERNormalpris 239 kr.200

Du sparer 39 kr. som medlem

Bogen “Duft dig glad med æterisek olier”… Jeg har en stor passion for æteriske olier og deres indvirkning på vores følelsesmæssige trivsel og på den baggrund er jeg forfatter til bogen “Duft dig glad”. Det er en bog skrevet med kærlighed til æteriske olier. Den er fyldt med indsigt, inspiration og en indgangsvinkel, som passer perfekt til sensitive familier. Hvis du er medlem af HSP foreningen kan du købe bogen med rabat.

Se mere om bogen

PERSONLIG BLEND AF ÆTERISKE OLIERNormalpris 250 kr.230

Du sparer 20 kr. som medlem.

Rabatten trækkes automatisk ved afslutning af ordren.

Æteriske olier er en gave til særligt sensitive. Dufte fra æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe indre ro, mindske bekymringer og tankemylder. Hver æterisk olie har en energi og vibration tilknyttet, som enten kan løfte dit energi niveau, sænke det eller hjælpe dig til at falde til ro. Blot ved at du dufter til dem. Ønsker du at give dig selv en fantastisk gave? Få dit personlige blend skabt af powerfulde æteriske olier som matcher dig. Dit personlige olieblend er helt unikt og matcher din energi, dine tanker, følelser og udfordringer.

Bestil personlig blend

RO I MAVEN - SESSION - 60 MINUTTERNormalpris 700 kr.500

Du sparer 200 kr som medlem.

Skriv kode HSP når du bestiller din session.

Vil du have hjælp med at få lidt ro i maven, eller få sparring på en udfordring som I har hjemme eller i skolen, som dræner jeres hverdag? Jeg kan hjælpe dig med at lytte til din mave. Ja det lyder måske tosset, men din krop snakker med dig hele tiden. Du har måske blot ikke lært at tyde, hvad den fortæller dig. Eller for den sags skyld at dit barn har ro i maven. For når vi har ro i maven, så er vi i trivsel. Vores mave er den ene af de tre intelligenser, som vi som mennesker har. Kroppen taler til dig hele tiden, og den har en information til dig hvis du eller dit barn ikke har ro i maven.

Book din session