Heidie Kosiara

Bestyrelsesmedlem

Trivsel som særligt sensitiv bør være mere naturligt end indre mistrivsel.
Det indre fundament skabes allerede i barndommen og det vil jeg gøre mit til at støtte op om gennem mit arbejde i HSP foreningen.

Vi er nået langt med vidensdeling omkring de sensitive karaktertræk i Danmark – og der er fortsat en masse vi kan gøre.

Da jeg blev spurgt om jeg vil være med i bestyrelsen gik der ikke lang tid før jeg svarede JA TAK.

Med mit tilvalg af at være en del af HSP foreningens bestyrelse, kan jeg nu støtte op om, at endnu flere mennesker får den støtte og indsigt i, hvad de kan gøre for at trives som særligt sensitiv.

Jeg er selv empat og en af de typer sensitive, som nemt drænes både fysisk og mentalt.

Den sensitive rejse fra indre mistrivsel til indre trivsel har de sidste 10 år fyldt rigtig meget i mit liv. Både for mig, som mor til sensitive børn og i mit arbejde.

Den erfaring og viden jeg har fået på min egen rejse, deler jeg meget gerne med andre.

Jeg har igennem mit liv altid være aktiv med at hjælpe til i vores lokalsamfund, idrætsforening som instruktør og bestyrelsesmedlem m.m. Det har altid været en naturlig del af mig at dele viden, indsigt og støtte op der, hvor der var brug for mig og mine hænder.

Så hvad er ikke mere nærliggende end at hjælpe til i HSP foreningen for særligt sensitive mennesker.

Lidt om min historik

Bestyrelsesmedlem

Medlem af bestyrelsen i HSP foreningen siden september 2019.

Selvstændig virksomhed