Iben Siff Skeltved

Iben Siff Skeltved

Iben er uddannet hundezoneterapeut og arbejder med bedre trivsel for hunde og benytter bl.a. Bach blomsterremedier, når der er tale om følelsesmæssige problemer. Iben arbejder også som spirituel astrolog og tyder vigtige transformatioenr for klienter.

 


Lidt om mig

Jeg hedder Iben og jeg er født i 1961. I 2002 indledte jeg en spirituel nyorientering, som nogle år senere førte mig igennem et 3-årigt intenst spirituelt terapeutisk forløb, der for alvor vækkede mig. I dag mærker jeg, hvordan intet kan adskilles fra noget andet, hvordan alt er forbundet. Det gælder de mennesker, men sandelig også de dyr, vi omgiver os med.

Da dyr og særligt hunde altid har været en vigtig del af mit liv, er det med stor glæde, at jeg kan bidrage til hundes trivsel igennem hundezoneterapi og akupressur på hundens meridianbanerne. Det giver så god mening, at hunde også kan hjælpes på en holistisk måde.

Der kan være et specielt og nært bånd mellem hund og ejer og er ejeren særligt sensitiv, er hunden det i mange tilfælde også. Hunden afspejler i de tilfælde sin ejer på en meget indfølende måde og i den henseende kan hjælpen til hunden tillige være indledningen til hjælp til ejeren.

Jeg benytter Bach blomsterremedier, som meget fint understøtter hundezoneterapien, når der er tale om følelsesmæssige problemer. I samråd med ejeren sammensætter jeg en flaske med homøopatiske dråber tilpasset dyr.

Da jeg er diplomuddannet astrolog, tyder jeg horoskoper for at hjælpe klienten med at finde sine ressourcer og vej i livet og ikke mindst i se problemstillinger fra et større perspektiv. Jeg kan også sammenstille hund og ejers horoskoper for her at se, hvad der rører sig imellem dem og hvad hunden forsøger at formidle.

Jeg er desuden uddannet spirituel astrolog. Det betyder, at jeg er uddannet i at tyde horoskoper for at se, hvilken sjæls- og åndsmæssig kvalitet, der ligger som drivkraften bag personligheden. Det vil for eksempel sige, hvad der ligger bag den krise, som det i det personlige liv er så vanskeligt at forholde sig til og som derfor udløser så stor personlig modstand. Horoskopet fortæller på hvilket livsområde, den så afgørende transformation kan finde sted for klienten.

Jeg tilbyder medlemsrabat

FØRSTE GANG HUNDEZONETERAPINormalpris 600 kr.540

Du sparer 60 kr. (10%)

Se mere om hundezoneterapi

EFTERFØLGENDE HUNDEZONETERAPINormalpris 450 kr.405

Du sparer 45 kr. (10%)

Se mere om hundezoneterapi

ASTROLOGINormalpris 900 kr.810

Du sparer 90 kr. (10%)

Se mere om astrologi