Jette Flejsborg

Jette Flejsborg

Jette arbejder helhjertet med psykoterapi, hypnoterapi og NLP, og hjælper sine medmennesker i deres livsproces og med deres udfordringer. Jette har skrevet speciale indenfor særlig sensitivitet og udviklet et psyko-edukerende og indsigtsgivende spørgsmåls-skema, som giver indsigt, viden og afklaring.

 


Lidt om mig

I min klinik i Odder arbejder jeg professionelt og helhjertet med psykoterapi, hypnoterapi, NLP-terapi og stressvejledning. Det giver dyb mening for mig, at hjælpe mine medmennesker i deres livsproces og med deres udfordringer.

Jeg er selv særligt sensitiv, ligesom min mand og 2 børn er det. Jeg har profiteret af at tilegne mig viden om at være særligt sensitiv og at finde ind til de særlige evner jeg har og desuden blive bevidst om de ulemper og udfordringer jeg også har. Dette gør, at jeg i dag lever så godt med min sensitivitet, som det er muligt og det glæder mig hver gang jeg kan hjælpe andre med at opnå deres egen afklaring og bevidstgørelse.

I min uddannelse til psykoterapeut har jeg skrevet speciale indenfor særlig sensitivitet og udviklet en dybdegående og indsigtsgivende test, som kan gennemarbejdes i min klinik eller via facetime/skype på 1½ time. Jeg oplever gang på gang at denne test giver rigtig meget indsigt, viden og afklaring. Den er desuden retningsgivende i forhold til et eventuelt fortsat selvudviklende forløb.

Jeg mener det er ærgerligt, hvis en person lader sig hæmme og begrænse af uhensigtsmæssige tanker, negativ selvopfattelse, eller manglende tro på egen værdi og evner.

Det er min overbevisning at de allerfleste, også særligt sensitive, kan lykkes med at leve et autentisk liv, være den ægte og sande udgave af sig selv. Det kræver mod og styrke, men belønningen er til gengæld også ægte glæde, selvværd og livskvalitet.

Min vej i livet har budt på meget forskellige oplevelser og udfordringer, både gode og svære. Den livserfaring + min baggrund som særligt sensitiv og min faglighed som psykoterapeut og hypnoterapeut, giver mig en stærk mulighed for, allerførst relatere til dig som person, og desuden også guide dig videre mod det du ønsker eller har brug for.

Det vil glæde mig, hvis jeg også må hjælpe dig!

Jeg tilbyder medlemsrabat

INDIVIDUEL TERAPI – første sessionNormalpris 1440 kr.1260

1½ til 2 timer

Se mere om Sessioner

INDIVIDUEL TERAPI - efterfølgende sessionerNormalpris 1100 kr.990

Ca. 1½ time

Se mere om Sessioner