Karen Hessel

Karen Hessel

Karen hjælper børn, unge og voksne med at skabe et bedre liv med mere ro, balance og glæde. Hun har været selvstændig psykoterapeut siden 2005 og tidligere arbejdet på blandt andet børneafdelingen på sygehus, på observationshjem, på krisecenter for kvinder og i børnegrupper hos Kræftens Bekæmpelse.

 


Lidt om mig

Jeg har været selvstændig psykoterapeut siden 2005 og hjælper børn, unge og voksne med at skabe et bedre liv med mere ro, balance og glæde. Hos mig kan du forvente at få bearbejdet traumer; få vendt og bearbejdet tanker, følelser og kropslige fornemmelser; nerveregulerende terapi; få værktøjer til at forstå og agere ud fra din sensitivitet; få vendt dine eventuelle besværligheder som kommer af din særlige sensitivitet til styrker; få råd og vejledning til dig selv eller dit barn; opleve mere accept, anerkendelse af dig selv og større selvværd mm.

Jeg arbejder ud fra viden, erfaring, intuition og med en hjertevarm tilgang.

Jeg har udover arbejdet med mennesker (voksne såvel som børn) i min psykoterapeutiske praksis tidligere arbejdet på børneafdelingen på sygehus, på observationshjem, på krisecenter for kvinder, i børnegrupper hos Kræftens Bekæmpelse, som socialpædagog i daginstitutioner og skoler samt som familiebehandler på en døgninstitution.

Jeg tilbyder medlemsrabat

TERAPI - VoksneNormalpris 800 kr.720

pr. session

besparelse 10%

Se mere om terapi

TERAPI - BørnNormalpris 800 kr.720

pr. session

besparelse 10%

Se mere om terapi

TERAPI - FamilieNormalpris 1500 kr.1350

pr. session

besparelse 10%

Se mere om terapi

Forældre konsultationNormalpris 1500 kr.1350

pr. session

besparelse 10%

Se mere om terapi