Mette Riishøj Kronholt

Mette Riishøj Kronholt

Mette er privatpraktiserende psykolog med speciale i det særligt sensitive personlighedstræk. Hun vil gerne gøre en forskel ved at nå langt ud i verden og være med til at skabe nye muligheder.
 

Lidt om mig

Mit navn er Mette, jeg er 38 år og har min egen praksis, hvor jeg tilbyder “terapeutisk klarsyn”. ​Terapeutisk klarsyn er en anderledes terapeutisk behandlingsform, som kombinerer psykoterapi og clairvoyance.​ ​Her tager jeg det bedste fra begge verdener, hvilket resulterer i nogle fantastiske forløb, hvor det er op til den enkelte, at afgøre om man ønsker hovedvægten på terapidelen eller på clairvoyancen.

I terapi er det oftest dig selv der, under vores samtale, finder svaret på de udfordringer du oplever. I clairvoyancen er det derimod mig der, vha. mine evner til at tolke og aflæse energi, giver dig svar på de spørgsmål eller problemstillinger, som fortsat er ubesvarede, eller ubevidste for dig. Denne kombination gør det muligt, at forstå situationerne i dybden, samt finde de bedst mulige veje til balance og velvære.

Herudover tilbyder jeg healing, samt BARS behandlinger, laver gruppeforløb og afholder foredrag og kurser. Dette både med fokus på særlig sensitivitet, samt mere spirituelle temaer.

Jeg har specialiseret mig i det ​særligt sensitive​ personlighedstræk og har siden 2014 arbejdet udelukkende med sensitive mennesker.

Jeg har et holistisk og spirituelt syn på mennesker og på livet. For mig er balance lig med balance i både krop, sind og sjæl.

Jeg har klinik i skønne Skørping i Nordjylland, men har også mulighed for at tale med dig via skype/ messenger. Pt. har jeg klienter fra hele Danmark, på Grønland, samt fra USA, Spanien og England.

Jeg tilbyder medlemsrabat

Individuel terapi - I JOBNormalpris 1100 kr. / time990

Du sparer 110 kr. / time

Se mere om terapi

Individuel terapi - UDEN JOBNormalpris 1000 kr. / time900

Du sparer 100 kr. / time

Se mere om terapi

Par-/ Familieterapi / ForældrerådgivningNormalpris 1500 kr. / 1,5 time1350

Du sparer 150 kr.

Se mere her

ONLINE selvværdsforløb - BASIS pakkenNormalpris 1250 kr.1000

Alle moduler

10 timers videomateriale + 24 arbejdsark

Du sparer 250 kr.

(gratis introvideo) https://www.youtube.com/watch?v=YyJK1fNIiRc

Se mere om online forløb

ONLINE selvværdsforløb - PREMIUM pakkenNormalpris 3750 kr.3000

Alle moduler

3 én-til-én samtaler med mig

10 timers videomateriale + 24 arbejdsark

Du sparer 750 kr.

(gratis introvideo) https://www.youtube.com/watch?v=YyJK1fNIiRc

Se mere om online forløb

Online foredrag om sensitive børnNormalpris 100 kr.80

1 time og 12 min

Du sparer 20 kr.