Per Nørbo

Per er forfatter til bogen “Sansestærk – Den nye tids mand”. Og som coach hjælper han følsomme, sensitive, sansestærke mænd med at trives i et samfund med maskuline værdier.

 


Lidt om mig

Min mission er at hjælpe følsomme, sensitive, sansestærke mænd med at trives i et samfund domineret af maskuline værdier.

Jeg er selv sansestærk og har igennem årene tilegnet mig en masse værktøjer og erfaring.

Jeg drømmer om et samfund, hvor sansestærke mænd får mere anerkendelse. Og den bedste måde at ændre andres syn på dig, er at du ændrer synet på dig selv. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg er certificeret Life og Business coach fra Sofia Manning og har desuden mange års erfaring som coachende leder i erhvervslivet med den primære interesse at hjælpe andre til faglig og personlig udvikling.

Med den bagage er jeg klar til at hjælpe dig med at acceptere dig selv, reducere din følelse af at være forkert og alene og sætte højere pris på de fede ting ved at være sansestærk.

Jeg tilbyder:

  • 1:1 coaching med fokus på dig og det du gerne vil opnå
  • Værdiafklaring – måske har du levet efter andres værdier for længe, så hvad er dine egne?
  • Workshops kun for sansestærke mænd

Desuden ved jeg, at viden om det sansestærke karaktertræk kan være livsforandrende, som det har været det for mig selv. Derfor har jeg skrevet en bog til sansestærke mænd og holder foredrag, for at få udbredt kendskabet mest muligt.

Forfatter til bogen: “Sansestærk – Den nye tids mand”

Jeg tilbyder medlemsrabat

Coaching : 1 timeNormalpris 1.000 kr.900

besparelse 10%

Se mere

WorkshopsMost Popular

besparelse 10%

Se mere