Rebekka Lassesen

Rebekka tilbyder sessioner og afholder kurser, hellige ceremonier, onlineforløb og kanaliserede meditationer. Derudover arrangerer Rebekka spirituelle rejser og underviser på Kernehealeruddannelsen.

Lidt om mig

Jeg hedder Rebekka og holder til i Skæring lidt nord for Århus, hvor jeg bor med min mand og 2 børn.

Til dagligt hjælper jeg mennesker med at forløse smerte og ubalancer – og få dybere kontakt til sig selv og deres sjæl, i gennem healing og selvforståelse.

Jeg elsker når jord og himmel/menneske og sjæl, smelter sammen i en større sammenhæng og gør livet og hverdagen mere tilfredsstillende, sammenhængende og levende.

Følsomheden og kontakten til den usynlige virkelighed har jeg altid haft. Og siden barnsben har jeg kunnet aflæse, se, fornemme og haft forståelser som rakte ud over mine erfaringsgrundlag.

Jeg har altid vidst at jeg ville hjælpe mennesker, og være med til at skabe større balance og bevidsthed i verden.

De sidste 10 år har jeg arbejdet bevidst med min egen renhed og kontakt, sideløbende med at min virksomhed og daglige praksis har taget form.

Jeg tilbyder sessioner og afholder kurser, hellige ceremonier, onlineforløb og kanaliserede meditationer. Derudover arrangerer jeg spirituelle rejser rundt om i hele verden og underviser på Kernehealeruddannelsen.

Jeg tilbyder medlemsrabat

KERNEHEALINGNormalpris 2500 kr.2250

Du sparer 250 kr. som medlem

Kernehealing

Kernehealing arbejder med dyb forløsning af de spændinger og traumer, du bærer med fra den tidlige barndom.

I en Kernehealingssession får du samtidig med healingen, en læsning af hvilke grundtraumer du bærer med dig fra barndommen, hvilke overbevisninger de har skabt, og hvordan de har påvirket dig i livet.
Du får også en læsning af din oprindelige natur, som er det personlige udtryk healingen hjælper med at frisætte, når de smertebaserede mønstre slipper.

Kernehealingen skaber grundlag for at møde dig selv i din autentiske natur, og skaber et dybt og stabilt fodfæste i livet. Det at blive set og mødt i sine smertefulde følelser, er for de fleste mennesker en stor oplevelse som i sig selv er dybt healende.

Kernehealingen skaber også en indre robusthed, som giver en naturlig ”beskyttelse” imod dårlige eller lavfrekvente energier.

Man skal kun have én Kernehealing i sit liv – og sessionen varer 2 timer.

Se mere om kernehealing

FJERNHEALING MED PERSONLIG ANALYSENormalpris 650 kr.500

Du sparer 150 kr. som medlem

Fjernhealing med personlig analyse

Til dig som vil arbejde med bevidstgørelse af – og udfoldelse af din sande natur

Det at leve i dybere overensstemmelse med din sande natur, dæmper de u-konstruktive reaktions og handle-mønstre, og samtidig sker en levendegørelse af dit potentiale, når du begynder at vibrere med din dybeste sandhed.

Det får du med:

• En skriftlig personlig læsning af hvad du bærer med dig i din oprindelige natur, med en kort og præcis beskrivelse af hvert aspekt. (Se udvidet beskrivelse)
  • En fjern-healing som støtter udfoldelsen af din sande natur, med støtte fra sjælen og ur-grundlaget.
  • Et skriftligt nøgleord tilhørende hvert aspekt, som siger noget om hvilket udtryk i din sande natur healingen hjælper dig til at få en dybere balanceret kontakt til her og nu.

Jo dybere kontakt vi har til fundamentet, jo mere sikkert og autentisk går vi i livet.

Se mere om fjernhealing

FÅ STYR PÅ DIN STRESSNormalpris 1450 kr.1000

Du sparer 450 kr som medlem

Forløb med 6 lektioner inkl. lydfiler og hverdagsøvelser

Forløb bestående af seks lektioner + 5 lydfiler med hverdagsøvelser der er lette at gå til, og som gør en forskel.

Download video og lydfiler på din mobil og hav dem lige ved hånden, i krisesituationer og til hverdagsbrug.

Forløbet er både til dig, der er voldsomt ramt af stress, og til dig der gerne vil arbejde mere bevidst med dig selv, og som er interesseret i at effektivisere din energi og forebygge stress.

Stress opstår nemlig ikke kun som følge af traumer, kriser eller for mange lange arbejdsdage – stress opstår i høj grad også, når vi ikke får lyttet til os selv, mærket vores sunde grænser, eller bruger vores energi forkert for ofte.

Vi kan ikke undgå at blive belastet i en eller anden grad – men vi kan ændre vores møde med belastningen igennem det at arbejde bevidst med os selv og vores indstillinger – mentalt, følelsesmæssigt og i energien.
Derfor vil jeg invitere dig til at møde dig selv mere bevidst, igennem dette kursus.

Udover de 11 timer der er inkluderet i kurset – får du også adgang til en ekstra 2 timers lektion fra min Spirituelle aftenskole, med både healing og undervisning omkring følsomhed og sensitivitet.

Du får altså i alt 13 timers healing og kanaliseret støtte – som dit nervesystem vil takke dig for!

Se mere om forløbet

PERSONLIGT MINI FORLØBNormalpris 2150 kr.1850

Du sparer 300 kr. som medlem

Personlig miniforløb med fokus på Følsomhed & Sensitivitet

Forløbet er skræddersyet i forhold til at møde dig personligt i din sensitivitet.

Forløbet indebærer 2 personlige sessioner af en times varighed og en 2 timers videolektion omkring Følsomhed og Sensitivitet som du får adgang til.

I de personlige sessioner arbejdes der med healing, samt med at belyse og forstå din sensitivitet og følsomhed – fordele og ulemper.

• Session 1: Forstå din sensitivitet
  • Session 2: Vær din følsomhed

Sessionerne kan være live eller over Skype, MSN eller Telefon.

Se mere om mini-forløb