Sophia Reichardt

Sophia Reichardt

Sophia har studeret HSP gennem mere end 10 år. Dette, kombineret med erfaring som skolelærer, uddannelse som HSP Terapeut med speciale i særligt sensitive børn samt igangværende uddannelse til psykoterapeut, er fundamentet for Sophias rådgivning.

 


Lidt om mig

Jeg hedder Sophia Reichardt, er 48 år, bor i Holstebro, og planlægger at flytte til Århus indenfor det næste års tid. Jeg er selv særligt sensitiv og stolt mor til en 15-årig søn, som er et særligt sensitivt barn, samt en 20-årig datter og en 24-årig søn.

Jeg er certificeret HSP Terapeut, NLP Master Practitioner og godt på vej til at kunne kalde mig psykoterapeut. I min praksis arbejder jeg både med særligt sensitive børn og voksne, ligesom jeg rådgiver forældre ift. at møde og forstå deres særligt sensitive barn.

Det at være særligt sensitiv beriger min verden hver dag, og efter at have lært, hvordan jeg bedst ‘passer på mig selv’, ser jeg det som en stor værdi i mit liv. Mit syn på HSP er, at det er en værdifuld gave, som vi bør værne om. Hvis vi gør det, er sensitiviteten en styrke – både for os selv og for vores omverden.

Sophia hjælper …

Sensitive voksne Rådgivning ift., hvordan du som voksen HSP trives i såvel arbejdsrelaterede- som private relationer, samt ift. til, hvordan I opnår det bedste familieliv med et eller flere særligt sensitive familie-medlemmer. Desuden har jeg erfaring med at hjælpe dig videre, hvis du har oplevet psykisk vold som f.eks. narcissisme eller psykopati. Sensitive børn Jeg tilbyder rådgivning ift., hvordan I bedst guider jeres barn til at trives og være glad i skolen.

Jeg tilbyder medlemsrabat

TELEFON KONSULTATIONNormalpris 400 kr.320

Du sparer 80 kr. som medlem (20%)

Se mere om telefonkonsultation

PERSONLIG KONSULTATIONNormalpris 500 kr.400

Du sparer 100 kr. som medlem (20%)

Se mere om personlig konsultation