Tina Melgaard

Tina Melgaard

Tina er coachende clairvoyant med mere end 15 års erfaring med energiarbejde / healing og clairvoyant vejledning.

 


Lidt om mig

Jeg er fra 1970 og er selv gået vejen. Jeg har transformeret traumer og sorg og står stærkt og balanceret til at hjælpe særligt sensitive og spirituelle med øget balance og indsigt.

Jeg har over 15 års solid erfaring med energiarbejde / healing og clairvoyant vejledning.

Den indre rejse jeg har været på, som gjorde jeg forstod mig selv som det spirituelle og åndelige væsen jeg er, gav fuldendt mening koblet med forståelsen af at være særligt sensitiv. Som Elaine Arons bøger åbnede for mig, da jeg læste dem i 2009/2010.

Min måde at kombinere egen erfaring, erhvervet viden samt kanaliseret indsigter, i forhold til at være særligt sensitiv spirituel, gør at jeg er førende i Danmark på området.

Det gør mig til ekspert i at vejlede intuitivt og clairvoyant i forhold til at være særligt sensitiv og spirituel, professionelt krydret med HEALING. Den balancerer, grounder og forløser på det dybeste plan. Det giver en samlet HELHED, som er unik.

Jeg hjælper dig med coaching med clairvoyante indsigter og healer dig, så du kan få balance og overskud – også om aftenen og i weekenden – Jeg glæder mig til at hjælpe dig og se og mærke din unikke sjæl.

Jeg tilbyder medlemsrabat

Coachende clairvoyance & healing Face to Face - eller kombination af healing, kranio-sakral terapi & clairvoyanceNormalpris 950 kr.800

besparelse ca. 16%

Se mere

Online coachende clairvoyance & fjernhealing - foregår via mail og telefonNormalpris 950 kr.800

besparelse ca. 16%

Se mere