Ulla Lindholm

Ulla Lindholm

Ulla har skrevet et forskningsprojekt omkring det sensitive personlighedstræk. De redskaber hun har fået igennem dette, bruger hun til støtte og hjælpe mennesker med det sensitive personlighedstræk, til at komme til at leve et mere harmonisk og velafbalanceret i liv.

 


Lidt om mig

I 2013 skrev jeg et forskningsprojekt omkring det sensitive personlighedstræk. De redskaber jeg har fået igennem dette, bruger jeg til støtte og hjælpe mennesker med det sensitive personlighedstræk, til at komme til at leve et mere harmonisk og velafbalanceret i liv. Et liv hvor de lytter til deres behov, deres grænser og deres drømme.

Udover en coaching uddannelse hjælper jeg sensitive mennesker til at finde øjeblikkelig ro og bevidst nærvær i deres liv.

I mange år har vi kendt til det sensitive personlighedstræk, et medfødt personlighedstræk udfra Elaine Arons forskning. I mange år har vi snakket om det sensitive personlighedstræk.

Nu ønsker jeg at komme på banen med et nyt personlighedstræk, nemlig ZENsitive mennesker. Zensitive mennesker er mennesker der nyder at være sensitive, de nyder gaverne og glæden ved det sensitive personlighedstræk. Igennem selvudvirkling og bevidsthedsarbejde har disse mennesker fundet ind til kernen af det ZENsitive træk og fundet en måde at være i verden på, hvor de kan leve et liv i harmoni med deres personlighed. Et liv ud fra deres værdier, talenter og potentialer. Disse ZENsitive mennesker tager aktive valg hver dag, for at leve i harmoni og glæde.

Jeg tilbyder medlemsrabat

ZENsitiv SOLOSELVSTÆNDIG - Få råd til det arbejdsliv du drømmer omNormalpris 7997 kr.4798

Du sparer 3199 kr.

Se mere om forløbet