Sensitive netværk

Foreningen ønsker at gøre det lettere for sensitive at skabe netværk med andre sensitive.

Netværk på Facebook har ofte fokus på udfordringer. Vi håber der i disse sensitive netværk også bliver fokus på at udfolde og at nyde gaverne af personlighedstrækket sammen med andre sensitive.

Meld dig og bliv optaget her på siden!  Du behøver ikke være medlem af foreningen.

Brug kontaktformularen her på siden og fortæl noget om dig selv, og hvad du er interesseret i.

Længere nede på siden finder du første udgave af en liste med henvendelser. Vi viser ikke navn og kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

Hvis du ser én på listen, som du gerne vil i kontakt med, så skriver du det til foreningen, og vi formidler kontakten.

På denne måde bliver det muligt både at komme i kontakt med nogen i nærområdet og nogen, hvor der er fælles interesser, der i første omgang må deles via nettet.

Nu venter vi spændt på at se, hvor mange der har lyst til at være med. I er velkomne.

Hvem er du og hvad søger du ?

Ved afsendelse giver du HSP foreningen tilladelse til at opbevare dine oplyste persondata og videresende kontaktoplysninger til andre interesserede. Du kan til enhver tid trække tilladelsen tilbage, så bliver dine oplysninger slettet.

Postnummer

Alder

M / K

M

Det er stortset lige gået op for mig jeg er HSP og pludselig giver det hele mening. Har gravet så meget i mig selv og nu har jeg endelig fudet ud af jeg ikke er alene. Er du HSP og har lyst til at mødes og dele erfaringer, så skriv endelig.

M

Jeg er en stille og rolig mand på 37 år. Jeg søger nogle ligesindede, som er HSP, at snakke med og mødes med til tider.

K

Min datter på 14 og jeg er lidt alene med vores, tror jeg, sensitivitet og søger fællesskab med andre i vores område, evt, som kan lære os lidt om begrebet, og hvordan vi kan komme ud af vores selvvalgte fremmedgjorthed og isolation.

K

Jeg søger ligesindede, som har lyst til at mødes og udveksle erfaringer, strategier, input m.v. – og udover der selvfølgelig er brug for alvor, så husk at medtage Jeres humor og gode humør. Sådan trives jeg nemlig bedst 🙂

K

Jeg søger nogle ligesindede i Århus og omegn og mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: rejser, ture i naturen, et godt grin og en god snak.

K

Jeg søger sensitive personligheder, der også har behov for udadvendte aktiviteter – skov, strand etc. etc. – så vi efterfølgende kan tale om de oplevelser vi har haft sammen. Som sensitive må vi, som alle andre mindretal, bevare, udbygge og fastholde vores særlige og umiddelbare evner og meget gerne i sensitiv samhørighed. Jeg ikke er på facebook, men håber trods alt, at vi bliver en hel flok, der kan have nogle gode timer sammen, til fælles gavn og gensidig glæde.

K

Jeg er en kvinde der er særligt sensitive og har været det i nogle år kunne godt tænke mig at høre fra nogle der er det samme.