Sensitive netværk

Foreningen vil gerne bidrage til, at sensitive kan skabe netværk med andre sensitive. Udveksling med andre sensitive kan være meget givende – også på tværs af alder og geografi. Mange synes, at det er rigtig godt at blive forstået uden at skulle bruge en masse ord til at forklare sig.

Fra 1/1-2022 kommer der nogle ændringer. 

 • Listen fortsætter, men du skal være medlem af HSP foreningen, både for at være på listen og for at efterspørge kontaktoplysninger for dem på listen.
 • Samtidig opretter vi en lukket Facebookgruppe for foreningens medlemmer. Vi håber, at en lukket gruppe kun for medlemmer vil give jer en tryg platform til at udveksle – og skabe nye kontakter. Link udsendes til medlemmer, så snart gruppen er oprettet.

Vil du med på listen Sensitive netværk nu … Udfyld formularen og bliv optaget her på siden! Resten af 2021 behøver du ikke være medlem for at komme på listen. Vi viser ikke navn og kontaktadresse offentligt.

HUSK, at dem på listen nedenfor selv har bedt om at blive kontaktet.
Vi kan se, at der er mange gode match på listen. Benyt jer gerne af dem i stedet for kun at vente på andres henvendelse. Vi minder alle om, at det er tilladt at prøve sig frem og sige ja tak og nej tak til fortsat kontakt, hvis kemien ikke passer.

Hvis du vil i kontakt med nogen på listen, skriver du det til foreningen på kontaktformularen, og vi formidler kontakten. 

(PS… Hvis du forsøger at se kontaktlisten på en mobiltelefon, så er det kun muligt med vandret visning.)

Hvem er du og hvad søger du?


  Du giver HSP foreningen tilladelse til at opbevare dine persondata og videresende kontaktoplysninger til andre interesserede. Du kan til enhver tid trække tilladelsen tilbage, så bliver dine oplysninger slettet.

  Vi viser hverken navne eller kontaktadresser offentligt.

  POSTNRALDERM/KBESKRIVELSE
  179938KSøger gode venner/veninder der er særligt sensitive
  210035MHej Jeg har for nyligt fundet ud af at jeg er Hsp. Har tit haft udfordringer i sociale sammenhænge, og på arbejdsmarkedet, når jeg bliver presset og stresset. Har haft svært ved at vurdere om jeg er for nærtagende, eller om det er folk der er for grove og primitive. Derudover har jeg træk som empati, intuition. Det resulterer ofte i tankemylder for mig der kan være svært at slå fra. Er begyndt at bruge Mindfulnes øvelser som hjælper noget. Søger andre der har lyst til at tage en snak om erfaringer, udfordringer og hjælp til at leve med det her personlighedstræk.
  220039MDet er stortset lige gået op for mig jeg er HSP og pludselig giver det hele mening. Har gravet så meget i mig selv og nu har jeg endelig fudet ud af jeg ikke er alene. Er du HSP og har lyst til at mødes og dele erfaringer, så skriv endelig.
  240028KJeg læser til psykomotorisk terapeut, og interesserer mig meget for krop og psyke. Igennem studiet har jeg opdaget, at jeg er særlig sensitiv. Jeg føler mig ofte alene, fordi jeg ikke føler, at jeg har nogle (der forstår min sensitivitet og spiritualitet), og derfor ikke har lyst til at dele. Jeg elsker at fordybe med med at skrive, læse bøger, opholde mig i naturen og være kreativ. Jeg bliver let overstimuleret og må mærke efter, hvorhenne jeg lægger min energi. Jeg vil værdsætte at mødes med ligesindede for at skabe nye venskaber og dele erfaringer og inspirere hinanden med vores sensitivitet og/eller spiritualitet.
  245022KJeg er bosat i københavn og har altid haft svært ved at få meningsfulde relationer. Jeg er ekstrovert HSP/HSS, så jeg har meget nemt ved at snakke, men ofte ikke på et niveau, hvor jeg kan fange andre eller opleve gensidig forståelse.
  250030KSøger nogen at udveksle erfaringer med om forældreskab og arbejdsliv i kombination med at være HSP.
  262037KJeg er særlig sensitiv og mor til en datter på snart tre år, som også viser flere tegn på at være særlig sensitiv. Jeg bor med min kæreste, som er langt fra særlig sensitiv og til tider har svært ved at forstå og håndtere det. Jeg har længe vidst, at jeg er særlig sensitiv, men efter jeg har fået familie er det blevet mere aktuelt for mig end nogensinde før, at finde nye måder at leve med det på. Synes, der er mange fordele ved at være sensitiv mor, men synes også, det er enormt udfordrende. Søger nogen at sparre og udveksle erfaringer med enten ved via Skype el. lign eller mødes til en snak over en kop kaffe. Synes det er meget givtigt at dele og høre andres erfaringer/udfordringer.
  265028MJeg har altid været sansestærk, og har en nærmest kompulsiv tvivl der tager mig til stadigt fjernere abstraktioner og refleksioner. Dette har resulteret i en meget perfektionistisk tilgang til de fleste aspekter af mit liv, særligt arbejdslivet hvor belastningen er et tilbagevendende tema. På trods af mange venskaber og en dejlig familie, føler jeg mig stadig ensom i opgaven at leve som HSP. Jeg finder værktøjer som meditation og mindfulness gavnligt, men svært at arbejde med grundet konstante distraktioner og selvtvivl... Det kunne være rart at udveksle oplevelser med andre særligt sensitive, særligt ift. coping med ideer om forventninger fra den omkringliggende verden.
  265044KJeg er alenemor, særlig sensitiv og har 2 børn (8+3 år), der begge er særlig sensitive. Den ældste er desuden højt begavet og selvom han fungerer socialt, så er det ikke altid lige nemt at være "ham den stille", der ikke trives i larm, uro og den hårde tone i skolesystemet. Jeg søger andre forældre der har lyst til socialt samvær med børn, hvor nørderi er velkommen 🙂
  269035KJeg er mor til en dreng, Carl på snart 3 år som er ekstrovert sensitiv. Carl giver os utrolig meget glæde og er glad og kærlig dagen lang, men vi også fundet ud af at han ikke oplever verden på samme måde som de fleste andre børn. For at kunne forstå ham bedre mangler vi andre forældre som vi kan spejle os i og snakke med omkring at have et HSP barn, især den ekstroverte udadreagerende side af hans sensitivitet har vi svært ved at få accept af i vores opgivelser og kunne håndtere. Vi føler ofte skam og magtesløshed i sociale sammenhænge da ingen andre forstår ham og os. Det kunne være dejligt at møde andre i samme situation og dele lidt af livet med.
  269036KJeg er Nordmand bosat i Danmark. Jeg er gift og har to små drenge - på 1 og 4 år. Vi er lige flyttet til Karlslunde og jeg søger nogen at sparre med og måske danne nye venskaber.
  273044KJeg er en kvinde fra Herlev, der hele livet har følt mig anderledes, fordi jeg er så fintfølende og let påvirkelig. Jeg har 2 voksne børn og en teenager på 14. Jeg arbejder som handicap afløser. Jeg håber at kunne møde ligesindede og danne en slags fællesskab og fælles forståelse, måske i en gruppe for sensitive.
  274021KJeg er en 21 årig pige fra Københavnsområdet, der søger en ven/veninde der også er særligt sensitiv. Jeg er ekstrovert og har derfor svært ved at finde balancen i at være social og samtidig passe på mig selv ved at trække mig. Jeg søger en der står med samme udfordring og en man kan snakke med om alt og intet. Jeg elsker at gå ture i naturen, dybe samtaler og at være kreativ. Skriv endelig til mig 🙂
  274048KJeg er gift og mor til 3 hjemmeboende teenagedøtre. Jeg er glad for natur, dyr, bøger og kreative projekter, mest med garn. Jeg er nyhedssøgende sensitiv, men bliver hurtigt overstimuleret. Ser mig selv som mest introvert, men absolut ikke genert og kan tale med alle. Jeg er uddannet psykolog, men arbejder meget få timer frivilligt med unge. Jeg søger andre sensitive på min alder at tale med om livet som hsp’er.
  275041KHej. Jeg har fornyeligt fundet ud af at jeg er særlig sensitiv. Det er gået op for mig nu efter mange år hvor jeg har følt mig anderledes end alle andre. Jeg bor sammen med mine forældre da jeg ikke bryder mig om at bo alene. Jeg har aldrig været god til forandringer, og det kan jeg se nu, er fordi at jeg er særlig sensitiv. Oveni at være særlig sensitiv er jeg også førtidspensionist. Jeg lider af kronisk hovedpine og kronisk migræne, svimmelhed og kvalme. Grundet at jeg blev syg i en tidlig alder har jeg ikke været så god til det sociale. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på. Jeg søger først og fremmest nogen ligesindet til at skrives med og hvem ved hvad det fører til. Fortsat god dag.
  287044KJeg har tre børn på 6,13 og 21 år og arbejder på fuld tid. Jeg har herudover kun min mor og mine børn som nære relationer og kunne så godt tænke mig en ægte ven/veninde at have dybe samtaler med fra alt mellem himmel og jord. Jeg er total hjertemenneske og arbejder pt med mit bedre jeg. Også lidt nyt for mig med HSP…Hvis du er ægte og til nære relationer med en god portion bagage fra liver vil jeg gerne mødes og se om kemi 🙏🏻🦋
  288028MJeg har i mange år kæmpet med social- og generaliseret angst (og langvarige funktionsdepressioner i tilgift), hvilket desværre har sat mig en hel del tilbage, mht. sociale relationer over årene. Det har været hårdt at holde på de få venskaber, jeg har fået gennem mit liv, og endnu sværere at finde nye… her i slut-20’erne er det for alvor blevet svært, fordi gamle relationer helliger sig de parforhold og karrierer, jeg kun kan drømme om. Sidste år fik jeg diagnosen HSP og mild Asperger’s, hvilket har styrket mit selvværd noget, men stadig ikke ændrer på at det kan være svært, som HSP med generaliseret angst, at bryde ensomheden. “Der er jo så mange muligheder derude”… og så alligevel ikke. Jeg er så blevet gjort opmærksom på dette. Og om ikke andet, kan jeg få lejlighed til at dele det med, hvem end der læser dette. Men jeg drømmer da om evt. at møde nogen, der muligvis har det ligesom mig.
  290057KSøger netværk i mit område i Gentofte - til at snakke om det at være sensitiv....
  Hilsen Charlotte
  297023KJeg læser psykologi på KU, og søger en ven/veninde, som også er særlig sensitiv, som jeg nok selv er. Har taget testene et par gange, og har aldrig før oplevet at en personlighedstest passer så godt! Jeg er dog også ekstrovert/ambivert, hvor jeg hele tiden står i dillemmaet om at ville socialisere med andre, men samtidig have brug for grundigt at hvile alene bagefter.. Og derfor kunne det være rart med en veninde/ven at dele erfaringer med og kunne betro sig til om det sociale, studielivet, familie, kreative idéer og generelt det liv, som sensitivitet giver - og den anden vej selvfølgelig! 🙂
  297026KHej jeg hedder Sophie og er 26 år og er særligt sensitiv og søger venner og veninder som osse er det.
  297053KFor nylig fandt jeg frem til denne side omkring Særlig sensitiv og Introvert. Er sprudlende nysgerrig for mere information omkring dette område, og vil derfor super gerne i kontakt med andre, der vil dele deres erfaringer med mig og omvendt, uanset om du er "ny eller gammel" omkring dette emne. Jeg holder meget af lange gåture med min hund, og bare det at være. Brugt stort set hele mit liv, for at passe ind sammen med andre. Det er ikke gået så godt. I hvert fald ikke overfor mig selv. Jeg øver mig i at bryde mine gamle mønstre, og være mere omsorgsfuld overfor mig selv. Det kræver både mod og tid. Har to lækre voksne børn, hvor den ene har autisme og bor på et bosted. Har en kæreste, bor alene med min gamle gårdhund, og nyder mit eget selskab.
  300025KHej alle! Jeg søger andre unge, der ligesom jeg selv, er særlig sensitiv. Måske er der nogen derude der har samme interesser som jeg selv. Fx. astrologi, coaching, holistisk livsstil, spiritualitet og generelt viden om mennesker. Jeg elsker at gå ture i naturen, tilbringe tid med veninder, kæreste og familie og blive klogere på livet 🙂
  300055KJeg er følsom og sårbar og savner at snakke med en ligesindet som forstår hvad det vil sige at være ret så sensitiv. Jeg tager for meget på, er overansvarlig og tit mere nervøs end godt er. Jeg har meget fremdrift og passion overfor mit virke. Med en blanding af introvert og ekstrovert kan jeg lide at være på, gå på scenen og være opsøgende. Samtidig har jeg behov for en del alene- og hviletid. Jeg har svært ved at koble fra og bare slappe af og vil rigtig gerne møde en ligesindet, som også søger hjælp til bare at være og acceptere sig selv for den man er.
  300062KKvinde og mor, mormor, farmor, hsp har fyldt meget til tider, mine to voksne børn har udfordringer som jeg gerne vil støtte op om, som også har hsp.
  305051KJeg synes det kunne være så dejligt med nogle relationer der forstår lidt hvordan det er at være lidt særlig sensitiv. Jeg er ikke meget sensitiv men har helt klart nogle træk, og savner nogle jeg kan være på bølgelængde med. Jeg elsker naturen og dyr, og jeg holder meget af at være kreativ, det er bla der jeg lader op. Jeg synes de relationer jeg har nu er lidt for overfladiske og jeg drømmer om veninder jeg har en god og dybere kemi med. Har du lyst til gåture i dyrehaven og se om vi klinger, så kontakt mig.
  305064KSøger andre ligestillede særlig sensitive.
  340029KJeg er en sensitiv kvinde som er igang med lidt selvudvikling og jeg har indset efter en del år på arbejds markedet at det der kendetegnes som en normal arbejdsuge på 40 timer faktisk dræner mig så meget at jeg mister mig selv i det. Jeg vil derfor gerne være freelancer eller på deltid men det er så svært at sætte igang eller finde et job. Er ansat nu et super fedt sted men som sagt dræner hverdagene mig. Jeg søger at høre om andres erfaringer ang arbejdsliv samt bare for at høre at jeg nok ikke er alene i det hele. 🙂
  346045KJeg er mor til 5 børn , hvoraf 4 er særligt sensitive. Jeg er selv særlig sensitiv og jeg synes det er en kæmpe udfordring at skulle håndtere mine børns reaktioner samtidig med at jeg selv er sensitiv. Så søger forældre der er sensitive og som selv har udfordringer med sine sensitive børn.
  360045KSøger andre sensitive som har lyst til at mødes, og også gerne at skrive sammen med. Kunne fx godt tænke mig at lave en læseklub sammen med andre 📚😀 Bor sammen med min kæreste.
  370040KHej, Jeg er fransk, kan også engelsk og dansk, har rejst hele verden rundt, er uddannet i geologi, miljø og økonomi (2 cand.) og studerer filosofi dertil. Jeg er også mor til en 20 måneder ung dreng. Jeg søger andre mennesker, der er både nyhedsøgende, og særlig sensitiv på Bornholm, hvor jeg har boet i 8 år, til at mødes, snakke, gå tur eller hygge med vores fælles små børn.
  400046KSelvstændig grafisk designer, idégenerator, glædesambassadør og familieelskende bæredygtighedsnørdet mor til to skønne børn på 17 år og på 14 år, bosiddende og lykkelig gift i Roskilde. Jeg ønsker dialog og netværk med mennesker på sjælland som kan genkende sig selv i HSP karaktertrækkene. Særligt er det work/life balance som optager mig.
  400040KHej. Jeg hedder Maria og er hsp, men er også i den kategori hvor jeg samtidig er nyhedsøgende, hvilket en lille procentdel er. Jeg søger derfor ligesindede der har tid og lyst til at snakke om de udfordringer og glæder ved at have det personligheds træk. Det føles som at køre med speeder og bremsen i bund på samme tid, meget komplekst, men vigtigt for mig at forstå som voksen.
  405067KJeg er en kvinde på 67 år. Jeg er HSP.
  Jeg har så længe jeg kan huske, følt mig anderledes og ofte osse ensom i andres selskab. Mit "filter" i forhold til omverdenen og til andre mennesker, har meget store huller - så ALLE indtryk går direkte igennem - og det kræver mange ressourcer og megen energi at bearbejde og sortere efterfølgende. Det har taget mig mange år at forstå, at det var sådan det hang sammen. Med forståelsen og accepten er det blevet meget nemmere at håndtere. At være HSP kan være en belastning, MEN også en kæmpe ressource. For min del har det krævet nogle personlige og menneskelige ofre undervejs - så i dag er jeg ret alene. Jeg SAVNER i høj grad nogle ligesindede at spejle mig i, nogen at dele erfaringer og udfordringer med. Det vil betyde alverden at høre fra jer/dig - så skriv endelig.
  410025KJeg savner at være i en relation hvor man kan snakke om dybe emner, både gode og svære, fordybe sig i naturlivet, gå på opdagelser, og bare at være sig selv. Hvis du også er særligt sensitiv, er du mere end velkommen til at skrive☘️
  410053KJeg er gift og er mor til 2 store drenge på 23 og 18. Jeg søger kontakt til andre som også tænker lidt dybere over livet og som er god til at lytte og kan lide at snakke om de lidt dybere emner end bare smalltalk og overflade snak. Jeg finder ro i naturen, meditation, hjemlig hygge og at være sammen med dyr. Jeg går meget op i dyrevelfærd, og har svært ved at rumme at mange ikke gør. Jeg er et sted i mit liv hvor jeg skal finde tilbage til mig selv og hvad jeg har lyst til. Jeg stiller store krav til mig selv om at alt skal være perfekt , og det gør mig tit træt. Jeg øver mig derfor i ikke at please og hjælpe/ curle andre så meget at jeg selv drænes af det. Jeg øver mig også i ikke at tage andres stemninger og negative energi på mig. Jeg syntes det kunne være hyggeligt at øve sig sammen med en anden der har det som mig. Jeg håber at få kontakt til en/ eller flere lyttende, empatiske og nærværende HSP'er som har lyst til nogle gode snakke og hyggestunder i selskab med mig.
  430036KJeg er mor til en pige på 6år som er særlig sensitiv og er interesseret i at møde andre forældre for at kunne snakke med andre og høre om deres erfaringer og tips og tricks osv.
  447069MJeg er en sensitiv M der gerne vil i kontakt med andre sensitive personer der bor på (primært vest) Sjælland. I første omgang via mail. men ønsker også at kunne etablere en gruppe af ligesindede til at mødes med fra tid til anden for at tale om hvordan vi takler vores "udfordringer" som særligt sensitive mennesker.
  479249MJeg har fulgt forskning og læst bøger, og nu ‘springer jeg ud/på’ i forhold til at kunne møde andre særligt sensitive.
  Jeg bor på Møn, er gift og har to børn på 10 og 13. Jeg er selvstændig og er flyttet til Møn fra København for 4 år siden. Jeg er spændt på at høre fra jer. Bh. Carsten
  493026MJeg er 26 årig mand med en sensitiv/introvert personlighed. Jeg søger jævnaldrende ligesindede gerne fra Lolland/Falster området, som kunne være interesseret i at mødes og lære hinanden bedre at kende.
  500027KSøger sparringspartner ift. at være Særligt Sensitiv og meget gerne en, der kender til situationen at elske at være i forsamlinger og/eller have meget om ørene, som både er meget givende men også drænende.
  500041MGlad og rolig familiefar. Jeg har til stor glæde for ganske nyligt opdaget HSP begrebet. Har altid følt mig forkert og forklaret omgivelserne med at jeg er en “blød mand”. Jeg er nyhedssøgende og introvert (tror jeg), men vil gerne møde nye mennesker og snakke om livet som HSP og dele tanker om at føle sig forkert samt metoder til at håndtere det hele.
  500052KJeg har først for nylig fundet denne forening, fordi jeg søger at møde andre mennesker der som jeg er særligt sensitiv. Jeg har forsøgt at skabe et arbejdsliv hvor jeg kunne fungere og samtidig passe på mig selv, men det fungerer ikke, så jeg søger andre på Fyn, der har lignende udfordringer på arbejdsmarkedet. Jeg er glad, kreativ og udadvendt, har to store drenge på 20 og 17.
  521037MHejsa. Jeg er en HSP mand fra Odense. Jeg er interesseret i at møde ligesindede.
  522031KJeg er gift og har en søn på 3 år sammen med min mand. Jeg er under uddannelse og er færdiguddannet til sommer. Jeg søger sparring med en anden sensitiv kvinde, gerne med potentiale for venskab.
  580044KJeg har for nyligt fundet ud af, at jeg er særlig sensitiv. Der er så mange ting, jeg ikke rigtig kan tale med nogen om, for det resulterer altid i at jeg føler mig ENDNU mere "mærkelig". De typiske svar jeg får, når jeg giver udtryk for mine problemstillinger: - Jamen det er da bare... - Det er jo egentlig nemt nok... - Du skal bare... - Hvorfor kan du ikke bare... - Du skal bare tage dig lidt sammen... - Selvfølgelig kan du dét... DEN TYPISKE: - Du kan hvad du vil... Jeg søger én at skrive/tale med, om frustrationerne, problemerne, men også de positive ting ved at være særlig sensitiv...
  588148KJeg er en kvinde som ønsker gode venner med samme træk som mig. Jeg har af interesser spiritualitet, rejser/kultur, at være i naturen, have og dyre elsker, ride på heste, yoga og meditation og kulturelle oplevelser. Jeg er en kærlig, loyal og åben person der både er introvert og extrovert i min natur.
  610049KJeg søger en, at sparre med om, at øge livskvalitet. Bruge det til noget positivt, at være særligt sensitiv.
  620062KJeg har været meget sensitiv hele mit liv. Jeg søger mennesker i Sønderjylland, der forstår mig og jeg vil også gerne give dem opmærksomhed. Super ville derudover også være fælles udflugter i naturen – evt. med hund. Evt. også en kaffetur i byen.
  620063KHar været fysioterapeut i 36år. Meget på egen klinik. Er gift for anden gang. Har to voksne børn og 4 børnebørn i Kbh. Er på efterløn nu. Vil gerne ses med en anden fintfølende. Kan også være på telefon eller som brevven. Kunne også tænke mig en gruppe. Tanker op i naturen. Har hund.
  633057MJeg er manden bag denne artikel (https://hsp-foreningen.dk/ressourcer/sensitiv-mand-50-aar-gift-to-boern/) men er i mellemtiden blevet 57 år. Jeg er pæredansk men pga. min kones job, bor jeg lige syd for grænsen i udkanten af Flensborg. I mange år arbejdede jeg inden for det private - salg og marketing - men da jeg i 2011 blev fyret, valgte jeg i en moden alder at begynde at læse til pædagog. Med udgangspunkt i den uddannelse har jeg de sidste 5 år arbejdet i socialpsykiatrien i Aabenraa Kommune. Jeg søger en eller flere jævnaldrende mænd til socialt samvær, hvor der er højt til loftet, og hvor der kan snakkes om ALT.
  676036KHej 😊 Jeg er en selvvalgt enlig mor til snart to drenge hvoraf den første også er sensitiv. Jeg søger ligesindede der ligsom jeg mangler en at dele de store følelser med og alt det som sensitiviteten påvirker på både godt og ondt. Kort sagt en at dele livets oplevelser med. Jeg bor i en lille by og tiden går med børn, hund, kat, heste, have og natur, gør det selv projekter og en del inden for det alternative. Venter spændt på om andre ligger inde med samme behov og lyst 😊
  680049KMin datter på 14 og jeg er lidt alene med vores, tror jeg, sensitivitet og søger fællesskab med andre i vores område, evt, som kan lære os lidt om begrebet, og hvordan vi kan komme ud af vores selvvalgte fremmedgjorthed og isolation.
  710049KJeg søger ligesindede, som har lyst til at mødes og udveksle erfaringer, strategier, input m.v. – og udover der selvfølgelig er brug for alvor, så husk at medtage Jeres humor og gode humør. Sådan trives jeg nemlig bedst 🙂
  710062MJeg søger ligesindede, som også er særligt sensitive...... Helst indenfor en radius af max. 100 km. Jeg er lige blevet tilkendt seniorpension - af forskellige årsager. De seneste 17 år har jeg været selvstændig freelancer, indenfor salg, reklame, marketing og kurérkørsel. Men har fået tilladelse til at, holde lidt gang i mit lille reklamebureau - som iøvrigt er Danmarks mindste..... 😉 Jeg ser frem til at høre nærmere. Ha´ en rigtig go´ dag og go` bedring til os alle. Med venlige og hjertelige hilsener herfra
  719035KHej, jeg er 35 og bor i Billund. Jeg er både ekstrovert/hss og hsp samtidig. Og søger nogen i nærheden som er det samme. Føler mig lidt alene i det.
  720059KJeg har hele mit liv følt mig anderledes, indtil det gik op for mig, at jeg bare ikke har mødt ret mange, der som jeg er særlig sensitiv. Når jeg møder jer, føler jeg en særlig dybde og forståelse, som får mig til at slappe af. Det ønsker jeg at opleve mere af.
  740056KHej 😃 Jeg søger en at tale med, som også er særlig sensitiv og introvert. Jeg har en mand og voksne børn. Mine interesser er se en god film, naturen, gå ture og dyr. Jeg elsker et godt grin. Jeg bor i midt Jylland i 7400 området.
  775553KJeg er stille og rolig. Jeg bor alene og har ingen børn. Har fast arbejde på aftenhold. Jeg er introvert så bliver nemt overstimuleret. Jeg søger en god veninde eller ven som jeg kan dele mine sensitive tanker med. Finde en der har samme forståelse af det at være sensitiv.
  800046KJeg bor med min mand i Aarhus C, og søger nogle ligesindede veninder i Aarhus området, hvor vi kan tale om det at have HSP. Det er særligt på arbejdesområdet hvor jeg oplever udfordringer ved at have HSP. Jeg føler mig tit "forkert" eller anderledes end mine kollegaer. Jeg har altid været rigtig god til at mærke steminger i et rum, fornemme hvordan andre har det, både på godt og ondt.
  800054KJeg søger nogle ligesindede i Århus og omegn og mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: rejser, ture i naturen, et godt grin og en god snak.
  824064MJeg søger ligesindede der er pårørende til HSP. Min jævnaldrende kone har HSP, hvilket ind i mellem kan skabe vanskeligheder i vores forhold. Jeg vil derfor gerne snakke med ligesindede om, hvordan de takler nogle af de udfordringer der kan opstå i parforholdet.
  826056KJeg er så sensitiv at det er svært at fungere. Jeg kender ikke andre der har det på den måde, og er meget ensom. Jeg tænker at det kunne hjælpe at snakke med nogen der har det på samme måde. Men har ikke råd til en psykolog.
  827032KJeg søger andre sensitive på min alder 🙂 Fx i et netværk eller på tomandshånd. Ikke som sådan for at dvæle ved sensitiviteten, men det kunne være dejligt at kende flere, der ved, hvordan det er at føle sig overvældet af stimuli og generelt være mere følsom end gennemsnittet 🙂
  832028KJeg er indenfor det sidste års tid blevet opmærksom på HSP og aldrig før har jeg oplevet at kunne genkende mig selv på så mange punkter. Jeg begynder så småt at se på mig selv på en ny måde og værdien i de evner jeg har. Jeg er i gang med at lære at forstå, hvad denne sensitivitet betyder for mig og måden jeg lever mit liv, så jeg kan opnå den lykke og ro, som jeg sådan længes efter. Jeg synes det kunne være rigtig spændende at lære andre at kende, som også oplever sig sansestærke, følsomme og empatiske og som også er igang med at forstå og øve sig.
  837010KJeg søger en pige-penneven til min sensitive datter på 10 år, som leder med lys og lygte efter en god penneven, som har det på samme måde som hende selv. Hun elsker at tegne og være kreativ samt nyder at læse og spille skuespil. Hun elsker dyr og har selv to kaniner og snart også en hund. Hun har masser af humor og elsker at grine. Vi håber på at høre fra dig, hvis du/I matcher disse interesser.
  838123KJeg er særligt sensitiv og studerende på Århus universitet. Mine interesser er alt fra kreative ting til hjernen og meneskelig adfærd og naturen. Jeg kunne godt tænke mig at mødes med ligesindede for at skabe nye venskaber og dele erfaringer om at være ung og særligt sensitive.
  845050KHej Jeg er en positiv, kærlig, ærlig og åben kvinde på 50. Jeg holder meget af naturen, dyr, mad og vin. Er lidt kreativ med keramik og elsker gode, dybe, både sjove , skøre og alvorlige snakke. Savner en rigtig god veninde til hygge og oplevelser.
  847168K'En fremmed er en ven du ikke har mødt endnu' ... Hej med dig/jer. Jeg søger kontakt med mennesker der deler de grundlæggende forudsætninger som sensitiv og håber, på sigt, at opbygge nye venskaber. Jeg er fraskilt, uden børn og et længerevarende udlandsophold har reduceret vennekredsen betydeligt. Mine interesser fokuserer omkring livets og nutidens 'store' spørgsmål: miljø, spiritualitet, religion/kulturer. Selvom jeg er introvert elsker jeg at rejse og udfordre mig selv fysisk og mentalt. Ser frem til at høre fra dig/jer.
  850065KJeg søger sensitive personligheder, der også har behov for udadvendte aktiviteter – skov, strand etc. etc. – så vi efterfølgende kan tale om de oplevelser vi har haft sammen. Som sensitive må vi, som alle andre mindretal, bevare, udbygge og fastholde vores særlige og umiddelbare evner og meget gerne i sensitiv samhørighed. Jeg ikke er på facebook, men håber trods alt, at vi bliver en hel flok, der kan have nogle gode timer sammen, til fælles gavn og gensidig glæde.
  860051KJeg søger nogle ligesindede i Silkeborg/Århus området til at mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: ture i naturen, et godt grin og en god snak.
  860061KJeg er kvinde med stor livserfaring. Jeg har haft en lang karriere med et udadvendt rejseliv. I dag er jeg yoga lærer, mit liv har aldrig været bedre. Jeg er absolut introvert, elsker min hund, som er en dejlig aktiv Vizsla. Men hund og jeg passer sammen i temperament: jeg er aktiv vandrer, er dykker og fridykker samt holder af naturen som energigiver. Jeg holder af at læse velskrevne bøger, kan lide at lave sund mad og have dybe samtaler ( gerne af filosofisk karakter).Men stilheden er absolut også mit foretrukne element. Søger ligestillede sensitive med mod og livslyst.
  868026KJeg vil gerne udveksle erfaringer med at være særlig sensitiv, bl.a. ift udfordringer ved at være på arbejdsmarkedet/finde en en god vej ud på arbejdsmarkedet. Det kunne især være dejligt at mødes med andre unge sensitive, men alder er ikke afgørende. Er fra Ry, men rejser med glæde til fx Aarhus eller Silkeborg for at mødes med andre og håber andre fra Aarhus og omegn ser dette, så vi kan få dannet en netværksgruppe.
  882243KSøger veninder til gåture og hækling mm.
  900052KHej, jeg er en særlig sensitiv kvinde, der altid har kendt til mine sensitive træk. Jeg har altid manglet forståelse for, at jeg er sådan som menneske og ikke er sart, men har brug for flere pauser og meget mere ro end andre mennesker. Og derfor kunne jeg godt tænke mig at snakke sammen med ligesindede om vores udfordringer i denne verden, hvor du bliver vurderet ud fra hvad du kan holde til at yde og bidrage med og ikke hvem du er som person.
  900058KJeg søger en veninde til gåture, samtaler og andet veninde pjank.
  900069MJeg er uddannet elektriker, og senere har jeg læst til pædagog. Jeg er gift og jeg har tre voksne børn. Jeg har to børn som begge er sensitiv. Jeg er i en sen alder fundet ud af jeg er særlig sensitiv.
  923064KJeg er en kvinde der er særligt sensitiv og har været det i nogle år kunne godt tænke mig at høre fra nogle der er det samme.
  935266KSøger andre at dele gode oplevelser med.
  948044KJeg drømmer sådan om at have flere mennesker i mit liv som kender til de udfordringer og glæder det kan give at have en højsensitiv personlighed. Jeg et selv ekstremt sensitiv og har tre meget sensitive drenge på 11, 12 og 14. Ønsketænkning ville være at finde nogen i det Nordjyske som kunne have lyst til at mødes fra tid til anden og drøfte “alt mellem himmel og jord”. Jeg er selv meget fordomsfri og min empati for andre, både mennesker og dyr, fylder rigtigt meget. Jeg har ofte oplevet at min sensitivitet gør livet rigtigt svært. Både i forhold til parforhold, at socialisere, være forælder og være på arbejdsmarkedet. For især min ældste søn har sensitiviteten også været en tung byrde. Dog oplever vi jo også alle mange gode ting som den sensitive personlighed har ført med. Så sidder du derude et sted og kan genkende noget af ovenstående, så hører jeg gerne fra dig. 🙂