Sensitive netværk

Foreningen vil gerne gøre det let for sensitive at skabe netværk med andre sensitive – uden reklamer

Udfyld formularen og bliv optaget her på siden! Du behøver ikke være medlem af foreningen. Vi viser ikke navn og kontaktadresse offentligt.

Udveksling med andre sensitive kan være meget givende – også på tværs af alder og geografi. Det er så godt, at blive forstået uden at skulle bruge en masse ord til at forklare sig.

Dem på listen nedenfor vil gerne kontaktes. Vi minder alle om, at det er tilladt at prøve sig frem og sige ja tak og nej tak til fortsat kontakt, hvis kemien ikke passer.

Hvis du vil i kontakt med nogen på listen, skriver du det til foreningen, og vi formidler kontakten.

Vi håber at mange vil være med, så I bliver synlige for hinanden tæt fordelt over Danmark. I er  velkomne.

Gennem Sensitive netværk er det muligt både at komme i kontakt med nogen i nærområdet og nogen, hvor der er fælles interesser, der i første omgang må deles via nettet.

Hvem er du og hvad søger du ?


Du giver HSP foreningen tilladelse til at opbevare dine persondata og videresende kontaktoplysninger til andre interesserede. Du kan til enhver tid trække tilladelsen tilbage, så bliver dine oplysninger slettet.


Personer der søger sensitive netværk

POSTNRALDERM/KBESKRIVELSE
220039MDet er stortset lige gået op for mig jeg er HSP og pludselig giver det hele mening. Har gravet så meget i mig selv og nu har jeg endelig fudet ud af jeg ikke er alene. Er du HSP og har lyst til at mødes og dele erfaringer, så skriv endelig.
250030KSøger nogen at udveksle erfaringer med om forældreskab og arbejdsliv i kombination med at være HSP.
269035KJeg er mor til en dreng, Carl på snart 3 år som er ekstrovert sensitiv. Carl giver os utrolig meget glæde og er glad og kærlig dagen lang, men vi også fundet ud af at han ikke oplever verden på samme måde som de fleste andre børn. For at kunne forstå ham bedre mangler vi andre forældre som vi kan spejle os i og snakke med omkring at have et HSP barn, især den ekstroverte udadreagerende side af hans sensitivitet har vi svært ved at få accept af i vores opgivelser og kunne håndtere. Vi føler ofte skam og magtesløshed i sociale sammenhænge da ingen andre forstår ham og os. Det kunne være dejligt at møde andre i samme situation og dele lidt af livet med.
273044KJeg er en kvinde fra Herlev, der hele livet har følt mig anderledes, fordi jeg er så fintfølende og let påvirkelig. Jeg har 2 voksne børn og en teenager på 14. Jeg arbejder som handicap afløser. Jeg håber at kunne møde ligesindede og danne en slags fællesskab og fælles forståelse, måske i en gruppe for sensitive.
274048KJeg er gift og mor til 3 hjemmeboende teenagedøtre. Jeg er glad for natur, dyr, bøger og kreative projekter, mest med garn. Jeg er nyhedssøgende sensitiv, men bliver hurtigt overstimuleret. Ser mig selv som mest introvert, men absolut ikke genert og kan tale med alle. Jeg er uddannet psykolog, men arbejder meget få timer frivilligt med unge. Jeg søger andre sensitive på min alder at tale med om livet som hsp’er.
282044KJeg er en særligt sensitiv kvinde med 3 dejlige børn. Jeg har et godt job med skønne kollegaer. Motion og sund mad er vigtigt for mig, samt dyrevelfærd og at passe på naturen. Jeg finder det til tider udfordrende som HSP at være en god kollega, god mor, god veninde og få alt til at gå op i en højere enhed i en travl hverdag. Jeg har helt sikkert for høje krav til mig selv og øver mig på at slappe lidt af med standarderne. Jeg vil rigtig gerne udvide mit netværk i nærområdet med nye venner M/K til gode samtaler og gensidig sparring omkring muligheder og udfordringer ved HSP. Også gerne omkring forældrerollen. Det vil være dejligt både at kunne skrive sammen og mødes. Skriv gerne!
287044KJeg har tre børn på 6,13 og 21 år og arbejder på fuld tid. Jeg har herudover kun min mor og mine børn som nære relationer og kunne så godt tænke mig en ægte ven/veninde at have dybe samtaler med fra alt mellem himmel og jord. Jeg er total hjertemenneske og arbejder pt med mit bedre jeg. Også lidt nyt for mig med HSP…Hvis du er ægte og til nære relationer med en god portion bagage fra liver vil jeg gerne mødes og se om kemi 🙏🏻🦋
297053KFor nylig fandt jeg frem til denne side omkring Særlig sensitiv og Introvert. Er sprudlende nysgerrig for mere information omkring dette område, og vil derfor super gerne i kontakt med andre, der vil dele deres erfaringer med mig og omvendt, uanset om du er "ny eller gammel" omkring dette emne. Jeg holder meget af lange gåture med min hund, og bare det at være. Brugt stort set hele mit liv, for at passe ind sammen med andre. Det er ikke gået så godt. I hvert fald ikke overfor mig selv. Jeg øver mig i at bryde mine gamle mønstre, og være mere omsorgsfuld overfor mig selv. Det kræver både mod og tid. Har to lækre voksne børn, hvor den ene har autisme og bor på et bosted. Har en kæreste, bor alene med min gamle gårdhund, og nyder mit eget selskab.
360045KSøger andre sensitive som har lyst til at mødes, og også gerne at skrive sammen med. Kunne fx godt tænke mig at lave en læseklub sammen med andre 📚😀 Bor sammen med min kæreste.
400046KSelvstændig grafisk designer, idégenerator, glædesambassadør og familieelskende bæredygtighedsnørdet mor til to skønne børn på 17 år og på 14 år, bosiddende og lykkelig gift i Roskilde. Jeg ønsker dialog og netværk med mennesker på sjælland som kan genkende sig selv i HSP karaktertrækkene. Særligt er det work/life balance som optager mig.
410053KJeg er gift og er mor til 2 store drenge på 23 og 18. Jeg søger kontakt til andre som også tænker lidt dybere over livet og som er god til at lytte og kan lide at snakke om de lidt dybere emner end bare smalltalk og overflade snak. Jeg finder ro i naturen, meditation, hjemlig hygge og at være sammen med dyr. Jeg går meget op i dyrevelfærd, og har svært ved at rumme at mange ikke gør. Jeg er et sted i mit liv hvor jeg skal finde tilbage til mig selv og hvad jeg har lyst til. Jeg stiller store krav til mig selv om at alt skal være perfekt , og det gør mig tit træt. Jeg øver mig derfor i ikke at please og hjælpe/ curle andre så meget at jeg selv drænes af det. Jeg øver mig også i ikke at tage andres stemninger og negative energi på mig. Jeg syntes det kunne være hyggeligt at øve sig sammen med en anden der har det som mig. Jeg håber at få kontakt til en/ eller flere lyttende, empatiske og nærværende HSP'er som har lyst til nogle gode snakke og hyggestunder i selskab med mig.
430036KJeg er mor til en pige på 6år som er særlig sensitiv og er interesseret i at møde andre forældre for at kunne snakke med andre og høre om deres erfaringer og tips og tricks osv.
447069MJeg er en sensitiv M der gerne vil i kontakt med andre sensitive personer der bor på (primært vest) Sjælland. I første omgang via mail. men ønsker også at kunne etablere en gruppe af ligesindede til at mødes med fra tid til anden for at tale om hvordan vi takler vores "udfordringer" som særligt sensitive mennesker.
493026MJeg er 26 årig mand med en sensitiv/introvert personlighed. Jeg søger jævnaldrende ligesindede gerne fra Lolland/Falster området, som kunne være interesseret i at mødes og lære hinanden bedre at kende.
500041MGlad og rolig familiefar. Jeg har til stor glæde for ganske nyligt opdaget HSP begrebet. Har altid følt mig forkert og forklaret omgivelserne med at jeg er en “blød mand”. Jeg er nyhedssøgende og introvert (tror jeg), men vil gerne møde nye mennesker og snakke om livet som HSP og dele tanker om at føle sig forkert samt metoder til at håndtere det hele.
500052KJeg har først for nylig fundet denne forening, fordi jeg søger at møde andre mennesker der som jeg er særligt sensitiv. Jeg har forsøgt at skabe et arbejdsliv hvor jeg kunne fungere og samtidig passe på mig selv, men det fungerer ikke, så jeg søger andre på Fyn, der har lignende udfordringer på arbejdsmarkedet. Jeg er glad, kreativ og udadvendt, har to store drenge på 20 og 17.
521037MHejsa. Jeg er en HSP mand fra Odense. Jeg er interesseret i at møde ligesindede.
620062KJeg har været meget sensitiv hele mit liv. Jeg søger mennesker i Sønderjylland, der forstår mig og jeg vil også gerne give dem opmærksomhed. Super ville derudover også være fælles udflugter i naturen – evt. med hund. Evt. også en kaffetur i byen.
633057MJeg er manden bag denne artikel (https://hsp-foreningen.dk/ressourcer/sensitiv-mand-50-aar-gift-to-boern/) men er i mellemtiden blevet 57 år. Jeg er pæredansk men pga. min kones job, bor jeg lige syd for grænsen i udkanten af Flensborg. I mange år arbejdede jeg inden for det private - salg og marketing - men da jeg i 2011 blev fyret, valgte jeg i en moden alder at begynde at læse til pædagog. Med udgangspunkt i den uddannelse har jeg de sidste 5 år arbejdet i socialpsykiatrien i Aabenraa Kommune. Jeg søger en eller flere jævnaldrende mænd til socialt samvær, hvor der er højt til loftet, og hvor der kan snakkes om ALT.
676036KHej 😊 Jeg er en selvvalgt enlig mor til snart to drenge hvoraf den første også er sensitiv. Jeg søger ligesindede der ligsom jeg mangler en at dele de store følelser med og alt det som sensitiviteten påvirker på både godt og ondt. Kort sagt en at dele livets oplevelser med. Jeg bor i en lille by og tiden går med børn, hund, kat, heste, have og natur, gør det selv projekter og en del inden for det alternative. Venter spændt på om andre ligger inde med samme behov og lyst 😊
680049KMin datter på 14 og jeg er lidt alene med vores, tror jeg, sensitivitet og søger fællesskab med andre i vores område, evt, som kan lære os lidt om begrebet, og hvordan vi kan komme ud af vores selvvalgte fremmedgjorthed og isolation.
710049KJeg søger ligesindede, som har lyst til at mødes og udveksle erfaringer, strategier, input m.v. – og udover der selvfølgelig er brug for alvor, så husk at medtage Jeres humor og gode humør. Sådan trives jeg nemlig bedst 🙂
775553KJeg er stille og rolig. Jeg bor alene og har ingen børn. Har fast arbejde på aftenhold. Jeg er introvert så bliver nemt overstimuleret. Jeg søger en god veninde eller ven som jeg kan dele mine sensitive tanker med. Finde en der har samme forståelse af det at være sensitiv.
800054KJeg søger nogle ligesindede i Århus og omegn og mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: rejser, ture i naturen, et godt grin og en god snak.
826056KJeg er så sensitiv at det er svært at fungere. Jeg kender ikke andre der har det på den måde, og er meget ensom. Jeg tænker at det kunne hjælpe at snakke med nogen der har det på samme måde. Men har ikke råd til en psykolog.
838123KJeg er særligt sensitiv og studerende på Århus universitet. Mine interesser er alt fra kreative ting til hjernen og meneskelig adfærd og naturen. Jeg kunne godt tænke mig at mødes med ligesindede for at skabe nye venskaber og dele erfaringer om at være ung og særligt sensitive.
850065KJeg søger sensitive personligheder, der også har behov for udadvendte aktiviteter – skov, strand etc. etc. – så vi efterfølgende kan tale om de oplevelser vi har haft sammen. Som sensitive må vi, som alle andre mindretal, bevare, udbygge og fastholde vores særlige og umiddelbare evner og meget gerne i sensitiv samhørighed. Jeg ikke er på facebook, men håber trods alt, at vi bliver en hel flok, der kan have nogle gode timer sammen, til fælles gavn og gensidig glæde.
860051KJeg søger nogle ligesindede i Silkeborg/Århus området til at mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: ture i naturen, et godt grin og en god snak.
868026KJeg vil gerne udveksle erfaringer med at være særlig sensitiv, bl.a. ift udfordringer ved at være på arbejdsmarkedet/finde en en god vej ud på arbejdsmarkedet. Det kunne især være dejligt at mødes med andre unge sensitive, men alder er ikke afgørende. Er fra Ry, men rejser med glæde til fx Aarhus eller Silkeborg for at mødes med andre og håber andre fra Aarhus og omegn ser dette, så vi kan få dannet en netværksgruppe.
923064KJeg er en kvinde der er særligt sensitiv og har været det i nogle år kunne godt tænke mig at høre fra nogle der er det samme.
935266KSøger andre at dele gode oplevelser med.
948044KJeg drømmer sådan om at have flere mennesker i mit liv som kender til de udfordringer og glæder det kan give at have en højsensitiv personlighed. Jeg et selv ekstremt sensitiv og har tre meget sensitive drenge på 11, 12 og 14. Ønsketænkning ville være at finde nogen i det Nordjyske som kunne have lyst til at mødes fra tid til anden og drøfte “alt mellem himmel og jord”. Jeg er selv meget fordomsfri og min empati for andre, både mennesker og dyr, fylder rigtigt meget. Jeg har ofte oplevet at min sensitivitet gør livet rigtigt svært. Både i forhold til parforhold, at socialisere, være forælder og være på arbejdsmarkedet. For især min ældste søn har sensitiviteten også været en tung byrde. Dog oplever vi jo også alle mange gode ting som den sensitive personlighed har ført med. Så sidder du derude et sted og kan genkende noget af ovenstående, så hører jeg gerne fra dig. 🙂