Sensitive netværk

Foreningen ønsker at gøre det lettere for sensitive at skabe netværk med andre sensitive.

Netværk på Facebook har ofte fokus på udfordringer. Vi håber der i disse sensitive netværk også bliver fokus på at udfolde og at nyde gaverne af personlighedstrækket sammen med andre sensitive.

Meld dig og bliv optaget her på siden!  Du behøver ikke være medlem af foreningen.

Brug kontaktformularen her på siden og fortæl noget om dig selv, og hvad du er interesseret i.

Længere nede på siden finder du første udgave af en liste med henvendelser. Vi viser ikke navn og kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

Hvis du ser én på listen, som du gerne vil i kontakt med, så skriver du det til foreningen, og vi formidler kontakten.

På denne måde bliver det muligt både at komme i kontakt med nogen i nærområdet og nogen, hvor der er fælles interesser, der i første omgang må deles via nettet.

Nu venter vi spændt på at se, hvor mange der har lyst til at være med. I er velkomne.

Hvem er du og hvad søger du ?


Du giver HSP foreningen tilladelse til at opbevare dine persondata og videresende kontaktoplysninger til andre interesserede. Du kan til enhver tid trække tilladelsen tilbage, så bliver dine oplysninger slettet.


Personer der søger sensitive netværk

POSTNRALDERM/KBESKRIVELSE
220039MDet er stortset lige gået op for mig jeg er HSP og pludselig giver det hele mening. Har gravet så meget i mig selv og nu har jeg endelig fudet ud af jeg ikke er alene. Er du HSP og har lyst til at mødes og dele erfaringer, så skriv endelig.
250030KSøger nogen at udveksle erfaringer med om forældreskab og arbejdsliv i kombination med at være HSP.
274048KJeg er gift og mor til 3 hjemmeboende teenagedøtre. Jeg er glad for natur, dyr, bøger og kreative projekter, mest med garn. Jeg er nyhedssøgende sensitiv, men bliver hurtigt overstimuleret. Ser mig selv som mest introvert, men absolut ikke genert og kan tale med alle. Jeg er uddannet psykolog, men arbejder meget få timer frivilligt med unge. Jeg søger andre sensitive på min alder at tale med om livet som hsp’er.
287044KJeg har tre børn på 6,13 og 21 år og arbejder på fuld tid. Jeg har herudover kun min mor og mine børn som nære relationer og kunne så godt tænke mig en ægte ven/veninde at have dybe samtaler med fra alt mellem himmel og jord. Jeg er total hjertemenneske og arbejder pt med mit bedre jeg. Også lidt nyt for mig med HSP…Hvis du er ægte og til nære relationer med en god portion bagage fra liver vil jeg gerne mødes og se om kemi 🙏🏻🦋
360045KSøger andre sensitive som har lyst til at mødes, og også gerne at skrive sammen med. Kunne fx godt tænke mig at lave en læseklub sammen med andre 📚😀 Bor sammen med min kæreste.
493026MJeg er 26 årig mand med en sensitiv/introvert personlighed. Jeg søger jævnaldrende ligesindede gerne fra Lolland/Falster området, som kunne være interesseret i at mødes og lære hinanden bedre at kende.
521037MJeg er en stille og rolig mand på 37 år. Jeg søger nogle ligesindede, som er HSP, at snakke med og mødes med til tider.
620062KJeg har været meget sensitiv hele mit liv. Jeg søger mennesker i Sønderjylland, der forstår mig og jeg vil også gerne give dem opmærksomhed. Super ville derudover også være fælles udflugter i naturen – evt. med hund. Evt. også en kaffetur i byen.
680049KMin datter på 14 og jeg er lidt alene med vores, tror jeg, sensitivitet og søger fællesskab med andre i vores område, evt, som kan lære os lidt om begrebet, og hvordan vi kan komme ud af vores selvvalgte fremmedgjorthed og isolation.
710049KJeg søger ligesindede, som har lyst til at mødes og udveksle erfaringer, strategier, input m.v. – og udover der selvfølgelig er brug for alvor, så husk at medtage Jeres humor og gode humør. Sådan trives jeg nemlig bedst 🙂
800054KJeg søger nogle ligesindede i Århus og omegn og mødes og udveksle erfaringer med. Interesser: rejser, ture i naturen, et godt grin og en god snak.
850065KJeg søger sensitive personligheder, der også har behov for udadvendte aktiviteter – skov, strand etc. etc. – så vi efterfølgende kan tale om de oplevelser vi har haft sammen. Som sensitive må vi, som alle andre mindretal, bevare, udbygge og fastholde vores særlige og umiddelbare evner og meget gerne i sensitiv samhørighed. Jeg ikke er på facebook, men håber trods alt, at vi bliver en hel flok, der kan have nogle gode timer sammen, til fælles gavn og gensidig glæde.
868026KJeg vil gerne udveksle erfaringer med at være særlig sensitiv, bl.a. ift udfordringer ved at være på arbejdsmarkedet/finde en en god vej ud på arbejdsmarkedet. Det kunne især være dejligt at mødes med andre unge sensitive, men alder er ikke afgørende. Er fra Ry, men rejser med glæde til fx Aarhus eller Silkeborg for at mødes med andre og håber andre fra Aarhus og omegn ser dette, så vi kan få dannet en netværksgruppe.
923064KJeg er en kvinde der er særligt sensitiv og har været det i nogle år kunne godt tænke mig at høre fra nogle der er det samme.
935266KHej ….Søger kontakt med andre fordi jeg føler mig …lidt “udelukket..og anderledes”…(og ikke rigtig har nogle venner som har samme interesser, holdninger og problemer som jeg har. …Har været meget syg af borrelia med ledsmerter mm. i 2013 – 14 og har ikke været rigtig rask siden. . fik smartmeter installeret for omkring 4 år siden, og har følt at jeg mere og mere bliver påvirket af wifi og mobilstråling.. ….MEN læste så om smartmetre engang sidste år, og har fået sat net (og staniol) om mit smartmeter, …og har fået kablet forbindelse (fibernet) til min computer …og bruger min gamle mobil fra 2010 mindre og mindre. og har forsøgt at beskytte mig selv mod stråler så vidt muligt, …så NU har jeg det bedre end jeg har haft siden jeg blev syg….Jeg har derfor lige købt en undertrøje med indlagt sølv og håber den hjælper mig, når jeg skal ud og handle osv. … (o: …..har for nylig opstartet en dyrevelfærdsgruppe i Fr.havn …og har i mange år været med i /samarbejdet med FVD Frivillignet mod dyreforsøg…..og er lige nu i gang med at lave billeder til en kunstudstilling …med focus på natur, klima, dyrevelfærd og ligeværd. …..Jeg søger en eller flere personer, jeg kan tale med, og dele oplevelser med vedr. EHS, 5G, dyrevelfærd, biodiversitet og natur….urter, sundhed (alternativ) osv..(jeg har arbejdet som kinesiolog i mange år, før jeg blev syg og pensioneret) … og så ville det også være rart, hvis det var en person/personer der også kunne tænke sig at spise vegetar/vegansk sammen med mig. da det er det eneste jeg spiser. ….og også på dette punkt mangler jeg en person/personer, som jeg kan føle mig ligeværdig sammen med. .(o: ……Håber der findes nogle derude som er lige så …”skøre” som mig. (o: ..DET ville være hyggeligt at få nogle at tale, debatere eller være enige med …og grine lidt sammen med …over livets glæder, sorger og oplevelser.
948044KJeg drømmer sådan om at have flere mennesker i mit liv som kender til de udfordringer og glæder det kan give at have en højsensitiv personlighed. Jeg et selv ekstremt sensitiv og har tre meget sensitive drenge på 11, 12 og 14. Ønsketænkning ville være at finde nogen i det Nordjyske som kunne have lyst til at mødes fra tid til anden og drøfte “alt mellem himmel og jord”. Jeg er selv meget fordomsfri og min empati for andre, både mennesker og dyr, fylder rigtigt meget. Jeg har ofte oplevet at min sensitivitet gør livet rigtigt svært. Både i forhold til parforhold, at socialisere, være forælder og være på arbejdsmarkedet. For især min ældste søn har sensitiviteten også været en tung byrde. Dog oplever vi jo også alle mange gode ting som den sensitive personlighed har ført med. Så sidder du derude et sted og kan genkende noget af ovenstående, så hører jeg gerne fra dig. 🙂