00Days00Hrs00Mins00Secs
Mar 23 2022
23. marts 2022

Den bedste skolestart for dit barn

  • 20:00
  • Online

Overgang fra børnehave til skole er en af de største overgange dit barn skal igennem. Det er voldsomt for rigtig mange børn, men kan være ekstra sårbart for særligt sensitive børn. 


Der er meget på spil. Rammerne åbner sig op, de skal sige farvel til trygt og velkendt personale og hverdag, nogle skal også sige farvel til venner der rykker til andre skoler.

Der stilles mange nye krav og det sociale samspil tager et ryk opad.

Som forældre kan du gøre rigtig meget for at støtte dit barn i denne overgang.
Både før, under og efter.

Det er primære fokus ved dette event.

  • Du vil få et oplæg fra mig på ca. en time og vil herefter få mulighed for at deltage i en dialog hvor der også er plads til dine spørgsmål.
  • Du vil få viden om hvordan du gør dit barn bedst muligt klar, og får bygget en god bro ind i skolen.
  • Du vil vide hvordan du støtter dit barn i de nye relationer det skal danne, men samtidig holder fast i de gamle vigtige og trygge relationer. Herunder også til de voksne.
  • Du vil få viden om hvordan du undgår dit barn bliver overstimuleret med alle de stimuli der venter, og generelt hvordan du sikrer dit barn den absolut bedste skolestart.

En god skolestart er fundamentet for 10 års skolegang.
Det er et vigtigt fundament at have på plads.

Jeg glæder mig til at se dig.

 

TID

Vi mødes onsdag den 23. marts 2022 kl. 20.00 til 21.30

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

TILMELDING– Max 25 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er kun til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Dorthe Kastberg er mødeleder

Jeg er sensitiv og ejer af virksomheden Børns Trivsel. Jeg arbejder til dagligt som børne og ungeterapeut. Jeg har hjulpet mange familier med at få deres særligt sensitive børn i fuld trivsel, og sikre en hverdag uden ondt i maven og nedsmeltninger. Da jeg har en baggrund i folkeskolen hjælper jeg ofte med at bygge bro ind i skolen, så børnene også trives der.