00Days00Hrs00Mins00Secs
Aug 27 2022
27. august 2022

Særligt sensitiv og overvældet af tanker

  • 11:00
  • Online

Er du særligt sensitiv, voksen og bliver igen og igen overvældet.
Så er du ikke alene, for det er der rigtig mange mennesker som der er. Vi tager en snak om, hvad der overvælder dig, og du får mulighed for at få inspiration til hvordan du kan komme tilbage og genskabe den indre balance.

BESKRIVELSE

Lad os tale sammen.

Er du særligt sensitiv, voksen og bliver igen og igen overvældet.
Så er du ikke alene, for det er der rigtig mange mennesker som der er.

Oftest har vi ikke nogle at snakke med det om.

Vi tager en snak om, hvad der overvælder dig, og du får mulighed for at får inspiration til hvordan du kan komme tilbage og genskabe den indre balance.

Vi starter med lige at lande og mærke hinanden ved at jeg guider jer igennem en kort meditation med fokus på vejrtrækningen.

Derefter starter jeg emnet op:

Voksen og overvældet – af tankemylder

Vi bestemmer selv, hvordan det skal foregå.
Det handler om at få plads til at blive set, hørt og mødt af ligestillet.

Ingen skal sige noget, før de er klar og har lyst til det.

Mødet afsluttes med en kort evaluering, så foreningen efterhånden kan finde de bedste måder til disse samtaler på nettet.


HEIDIE ER MØDELEDER

Jeg er selv sansestærk og har været overvældet det meste af mit liv. Faktisk vidste jeg det ikke, jeg troede blot at det var sådan at være mig. Jeg kender alt til at være i følelsernes vold og magt for jeg har været det det meste af mit liv i dem.

Idag har jeg tilegnet mig en masse erfaring, teknikker og redskaber til hvordan at jeg i hverdagen undgår at blive overvældet – og hvordan jeg genskaber balancen, hvis det lige smuttede.

Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

Kærligst Heidie,
mødeleder

Profil af Heidie Kosiara

TID

Vi mødes den 27. august 2022 kl. 11-13.

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er kun til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

Jeg kan mærke at jeg har fået tændt gnisten til at fokusere på det positive frem for alt det som er svært. Og jeg kan nu sige tak til min chef for at gøre det så tydeligt for mig at jeg ikke længere skal være på den arbejdsplads. Det var befriende at få den her klare besked at vist er jeg ikke rette sted – men det er ikke nødvendigvis mig der er forkert, men kombinationen af stedet og mig

Tidligere deltager

Jeg bliver ked af at opdage hvor meget jeg trækker på andres energi og hvor tom jeg er inden i når jeg er mig. Nu skal jeg have fokus på hvordan jeg fylder mig op med ting som jeg vil og ikke det, som jeg tror at andre vil have at jeg gør.

Tidligere deltager