00Days00Hrs00Mins00Secs
Jun 28 2022
28. juni 2022

Selvkærlighed – selvomsorg og nydelse (del 3)

  • 18:30
  • Online

Hvad er selvkærlighed og hvorfor kan det være så svært at være selvkærlig? Et liv i trivsel som særligt sensitiv handler om at skabe et selvkærligt fundament.

Som særligt sensitiv er det vigtigt at du skaber er liv, så det passer godt til dig med din sensitivitet. Det er kun muligt hvis du er opmærksom på, hvad der er selvkærligt for dig og leve det selvkærlige liv.

De fleste særligt sensitive kæmper med at være selvkærlige – årsagerne dertil taler vi om gennem de 3 gange vi mødes, hvor du får inspiration til at integrere mere selvkærlighed i dit liv.

DEL 3 : Selvkærlighed – selvomsorg og nydelse

Når du har fået indsigt i hvordan du har fået mønstre med fra din barndom, så har du fået de vigtigste indsigter til at ændre disse uhensigtsmæssige mønstre.

Denne aften dykker vi ned i selvomsorg og nydelse. Vi kigger på de tanker og følelser som spænder ben for selvkærlighed og selvomsorgen.

Hvor meget må du nyde uden at du skal yde først?Jeg starter med et oplæg. Vi snakker om jeres udfordringer i hverdagen og I får inspiration til hvordan I bevidst styrker selvkærligheden og skabe mere nydelse i hverdagen.

Vi laver nogle få reflektionsøvelser, som du kan arbejde med at integrere i dit liv efterfølgende.

Vi holder en kort pause i løbet af de 2 timer.


Du kan tilmelde alle 3 arrangementer i forløbet om selvkærlighed eller et enkelt tema.

Pris for alle 3 arrangementer 450 kr eller 150 kr. for dette ene tema.

Max 5 deltagere

TID

Vi mødes tirsdag den 28. juni 2022 kl. 18.30 – 20.30

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.


Øvrige datoer for forløbet Lev et selvkærligt liv

17/5-2022 : Selvkærlighed – familiemønstre og tanker (del 1) … TILMELD DIG HER
7/6-2022 : Selvkærlighed – grænsesætning og pleaser-genet (del 2) … TILMELD DIG HER


TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er kun til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).

HEIDIE ER MØDELEDER

profil Heidie KosiaraJeg er sansestærk og arbejder som intuitiv kinesiolog og kropsbehandler med fokus på at følelsesmæssig trivsel skabes indefra. Jeg kommer selv fra at leve et liv fra et meget ukærligt sted. Jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og hen mod et selvkærligt og et glædesfyldt liv.

Tidligere deltager udtaler

Selvkærlighed er en svær størrelse. Hvad er selvkærlighed?
Hvad vil det sige at være selvkærlig? Er jeg selvkærlig? Er der forskel på i hvilken situation jeg er i, om jeg er selvkærlig/agerer selvkærligt? Kan jeg gøre mere?
Jeg havde rigtig mange spørgsmål forud for den første temaaften, men viste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente.
Jeg har deltaget i alle 3 temaaftener, men dette er hverken et krav eller en nødvendighed. Hver temaaften har været unik, virkelig givende, og med en masse aha-oplevelser. Jeg har fået rigtigt meget med fra hver temaaften – ny viden i al almindelighed. Jeg har lært mig selv bedre at kende og jeg er introduceret til flere nye værktøjer til at arbejde med mig selv.
Heidie har en intuitiv tilgang til hvert emne/aften, med fokus på ønsker/behov fra deltagerne. Heidie øser ud af sin viden indenfor bl.a. æteriske olier, kinesiologi og Human Design. Heidie får de varmeste anbefalinger herfra.

Ann