Speciale om særlig sensitivitet

Speciale om særlig sensitivitet


Ressource Description
en pige stirrer følsomt væk
Mie Larsen har skrevet speciale i pædagogisk psykologi ved Institut for Uddannelse og Pædagogik, (DPU) Aarhus Universitet juni 2013.

Særlig sensitivitet – et moderne socialpsykologisk studie af kompleksfænomenet

Specialet har en stor teoretisk del og empiri baseret på 11 informanter, som Mie har fundet via HSP foreningens hjemmeside. Specialet er ikke offentligt tilgængeligt.
Vi er meget glade for, at vi har fået lov til at bringe en lille del af specialet – til belysning af, hvordan det typisk virker at finde ud af, at man er særligt sensitiv. Vi tror, at mange af Jer vil nikke genkendende til det.

Link til:

Kapitel 7, Afsluttende ord

Konkluderende kundskabspåstande 

 

Mie Larsen dimitterede i oktober 2013 som kandidat i pædagogisk psykologi. Hun er endvidere uddannet pædagog tilbage i januar 2009 og har siden 2005 arbejdet med menneskers udvikling og trivsel.

Mie Larsen efteruddanner sig pt. inden for Proceskonsulent og Coach branchen og tilbyder i fremtiden samtaleforløb, med fokus udvikling, trivsel og forandring. Samtaleforløbet kan give dig overblik over dit liv, dine potentialer og medvirke til at synliggøre dine ressourcer – til gavn for en bedre fremtid i balance. Er du interesseret i et samtaleforløb? Så kontakt Mie Larsen på samtalerum@outlook.dk for mere info.

Ressource Details