Skal vi alle løbe i samme retning ? – med Susanne Svenningsen

Skal vi alle løbe i samme retning ? – med Susanne Svenningsen


Videoen er kun synlig, hvis du har accepteret Marketing Cookies.

Ressource Description

Skal vi alle løbe i samme retning ?

I sin bog “Individualistens land” minder Susanne B. K. Svenningsen læseren om, at det bedste liv, det mest ægte og autentiske liv, lever du, når du er tro mod dig selv, når du tør følge din indre stemme, dit indre kald, gøre det der føles sandt og rigtigt for dig. Når du ikke løber i samme retning som alle andre.

På bagsiden af bogen skriver Susanne bl.a.:

Er du en af de mange, som savner mere nærvær og ro i dit liv? Måske er du introvert og sansestærk ligesom jeg og er nået til den erkendelse, at du alt for længe har forsøgt at følge strømmen i jagten på det perfekte liv. Et liv, som i vores søgen efter accept, måske lidt for ofte tvinger os derud, hvor vi ofrer vores kritiske røst og ikke mindst vores realistiske fornemmelse for, hvad der er rimeligt at forvente og forlange af os selv.

Her kan du se et videointerview med Susanne, hvor hun fortæller lidt om sig selv og sin bog. Interviewet varer ca. 12 minutter. Så hent en kop te eller kaffe, sæt dig godt til rette og lyt til en kvinde der har noget på hjerte omkring sensitive mennesker.

Ressource Details