00Days00Hrs00Mins00Secs
Mar 26 2023
26. marts 2023

2) Selvaccept og selvkærlighed

  • 10:00
  • Online

Lev Godt med din sensitivitet – Vi arbejder med dette store emne over 3 gange, og du kan melde dig til de emner, der passer til dig, gerne alle 3.

EMNE 2 : Selvaccept og selvkærlighed

Jeg har set mange gange, hvordan det gør en kæmpe forskel, når vi tager vores fine kvaliteter og vores sårbarheder til os – og vi går ind for at være og udfolde den, vi virkelig er, hele os.
Selvkærlighed er en af måderne, hvor vi tager vores egne behov alvorligt og gør mere af det, der får os til at blomstre.

Øvrige datoer for emnet “Lev Godt med din sensitivitet”

5/3-2023 : Lær din sensitivitet at kende … TILMELD DIG HER
16/4-2023 : Skab dine rammer og dit indhold … TILMELD DIG HER


Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres udfordringer og mulige løsninger – i en sensitiv atmosfære.

Jeg er psykolog, og jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og forvirring hen mod trivsel med glæde, selvbevidsthed og større klarhed.Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

profil af Athina Delskov

TID

Vi mødes søndag den 26. marts 2023 kl. 10 – 12

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).


Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).