Medlemsfordele

Kom med i fællesskabet

Som medlem støtter du foreningens arbejde både økonomisk og gennem din opbakning og er med til at gøre foreningens stemme stærkere. Foreningen arbejder for at udvikle og formidle en god forståelse i samfundet af det særligt sensitive personlighedstræks mange aspekter. Din støtte har betydning for mange mennesker, store som små – og både nu og for kommende generationer.

Medlemskaber

PERSONLIGTfor 1 personkr.100

Opkræves årligt som abonnement
JA TAK – jeg vil være med

FAMILIEhele familien på adressenkr.200

Opkræves årligt som abonnement
JA TAK – vi vil være med

BEHANDLERfor 1 virksomhedkr.400

Opkræves årligt som abonnement
Læs mere her Vilkår for behandler med HSP kundskab
JA TAK – jeg vil være med

KOLLEKTIVTfor 1 institution, skole, uddannelsessted, erhvervsvirksomhed, organisation, forening eller fond m.v.kr.400

Opkræves årligt som abonnement
JA TAK – vi vil være med

Rabatter og muligheder – KUN for medlemmer

Medlemskab i HSP foreningen gør dig klogere på dig selv – og giver dig mulighed for at udvide dit personlige netværk med andre sensitive /sansestærke.

  • Events

    Foreningen tilbyder GRATIS events med udvalgte oplægsholdere og varierende emner til inspiration. Events foregår online som webinarer og bliver ledet af en fagperson. Her finder du de Gratis events i foreningen.

  • Netværk

    Foreningen opfordrer alle medlemmer til at netværke med hinanden. Dette er især muligt i foreningens lukkede Facebook gruppe, kun for medlemmer.

  • Behandlerrabat

    Foreningen har kontakt med forskellige behandlere, der har fokus på sensitive menneskers særlige styrker og udfordringer. Foreningen stiller krav til behandlernes HSP kundskaber, men frasiger sig ansvar for deres øvrige kompetencer. Foreningen indgår løbende nye rabataftaler. Du finder aktuelle rabatter på behandlersiden, hvor du søger via geografisk kort.

Sammen står vi stærkere!