OM FORENINGEN

Vi vil gerne høre fra dig

Du er hjertelig velkommen til at kontakte HSP foreningen.

Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig til? … Skriv til foreningens formand Athina, så hjælper hun dig videre.

profil af Athina Delskov

Ønsker du at blive medlem ?

Du tilmelder dig her, når du klikker på knappen

  Lær bestyrelsen at kende

  Athina Delskov

  Formand

  Jeg har en vision om et liv, hvor empati og fællesskab fylder mere end magt og konkurrence. En verden hvor skønhed, venlighed og kreativitet er hverdagskost – med mulighed for passende stimulering.
  Jeg bestræber mig på at være med til at gøre verden til et bedre sted at være – bl.a. for og sammen med andre særligt sensitive. Jeg oplever, at mange sensitive har dybe forståelser og åbne hjerter, høje kvalitetsmål, høj etik, mange ideer, og en dyb sansning af den virkelighed, vi har indeni os og mellem os. Det er meget inspirerende for mig at være sammen med dybe og autentiske mennesker.

  Dorthe Kastberg

  Bestyrelsesmedlem

  At være særligt sensitiv er en ubeskrivelig gave… En gave jeg hver dag er dybt taknemmelig for.
 Hvis nogen havde fortalt mig det til mig da jeg var yngre, havde jeg grinet af dem. Det var bestemt ikke sådan jeg så det. Jeg følte mig på alle måder forkert, og så intet positivt i de non stop dybe refleksioner og sansninger jeg havde. Jeg var udmattet, overstimuleret og uforstående. 
Men så blev jeg mor, og det blev den øjenåbner, jeg havde ventet på.

  Anette Enkebøll

  Bestyrelsesmedlem

  Jeg drømmer om et samfund, hvor børn allerede i skolealderen lærer om psykologi og om det sensitive personlighedstræk og lærer at stå ved den de er – helt fra barnsben af. Og hvor faget “spiritualitet” indgår i skoleskemaet på lige fod med religion og samfundsorientering.