Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig

Du er hjertelig velkommen til at kontakte HSP foreningen.

Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig til? … Skriv til foreningens formand Athina, så hjælper hun dig videre.

profil af Athina Delskov

Skal du også være medlem ?

Klik på knappen og vælg typen af medlemskab.

  Lær bestyrelsen at kende

  Athina Delskov

  Formand

  Jeg har en vision om et liv, hvor empati og fællesskab fylder mere end magt og konkurrence. En verden hvor skønhed, venlighed og kreativitet er hverdagskost – med mulighed for passende stimulering.
  Jeg bestræber mig på at være med til at gøre verden til et bedre sted at være – bl.a. for og sammen med andre særligt sensitive. Jeg oplever, at mange sensitive har dybe forståelser og åbne hjerter, høje kvalitetsmål, høj etik, mange ideer, og en dyb sansning af den virkelighed, vi har indeni os og mellem os. Det er meget inspirerende for mig at være sammen med dybe og autentiske mennesker.

  Jannie Rydahl

  Næstformand

  Som barn følte jeg mig ofte overvældet af sanselige og følelsesmæssige indtryk. Jeg var institutionsbarn i 80´erne og jeg husker tydeligt mine mange nedsmeltninger efter en lang dag sammen med en masse børn og voksne. Jeg fik dengang ikke hjælp til at håndtere min overvældelse hensigtsmæssigt og jeg voksede derfor op med en følelse af at være anderledes og forkert. Først som voksen stiftede jeg ved et tilfælde bekendtskab med den amerikanske psykolog Elaine Arons forskning om det særligt sensitive karaktertræk og jeg genkendte straks mig selv i hendes beskrivelse af den nyhedssøgende indadvendte person. Det gav mig en større indre ro at erfare, at jeg ikke var alene om at føle mig overstimuleret i sociale sammenhænge og i støjfyldte, uforudsigelige miljøer og erfaringen vækkede en drivkraft i mig efter at hjælpe andre med de samme udfordringer.

  Per Nørbo

  Kasserer

  I mange år undrede jeg mig over virkeligt mange ting, som påvirkede mit liv. Meget ondt i maven af masser af fødevarer jeg ikke kunne tåle, hovedpine af diesellugt, rustbeskyttelse og maling. Hvorfor var jeg så følsom og nærtagende? Og hvordan kunne jeg både være så mentalt stærk og til andre tider så svag? Hvor kom vreden fra? Hvorfor var jeg både udadvendt og sjov og populær, når jeg også var meget indadvendt, akavet og til tider hård og ubehagelig og egentlig helst bare ville være alene?

  Dorthe Kastberg

  Bestyrelsesmedlem

  At være særligt sensitiv er en ubeskrivelig gave… En gave jeg hver dag er dybt taknemmelig for.
 Hvis nogen havde fortalt mig det da jeg var yngre, havde jeg grinet af dem. Det var bestemt ikke sådan jeg så det. Jeg følte mig på alle måder forkert, og så intet positivt i de non stop dybe refleksioner og sansninger jeg havde. Jeg var udmattet, overstimuleret og uforstående. 
Men så blev jeg mor, og det blev den øjenåbner, jeg havde ventet på.

  Anette Enkebøll

  Sekretær

  Tænk at jeg skulle runde de 50 år, før jeg hørte om det sensitive personlighedstæk. Jeg vidste godt, at jeg var sart overfor lyde og kunne mærke andres energier o.s.v., men jeg vidste ikke dengang at det var et personlighedstræk. Viden om trækket blev en smuk gave og wake-up-call. Men jeg kan ikke lade være med at tænke … Hvor mon jeg havde været i livet, hvis jeg havde lært om sensitive mennesker langt tidligere? … Og hvor mange andre mennesker, skoler, institutioner og arbejdspladser mon der findes, som heller ikke kender til personlighedstrækket – endnu?