OM FORENINGEN

Vi vil gerne høre fra dig

Du er hjertelig velkommen til at kontakte HSP foreningen.

Er du i tvivl om hvem du skal henvende dig til? … Skriv til vores sekretær Bente, så hjælper hun dig videre.

profil Bente Sønnichsen

Ønsker du at blive medlem ?

Du tilmelder dig her, når du klikker på knappen

  Lær bestyrelsen at kende

  Athina Delskov

  Formand

  Jeg har en vision om et liv, hvor empati og fællesskab fylder mere end magt og konkurrence. En verden hvor skønhed, venlighed og kreativitet er hverdagskost – med mulighed for passende stimulering.
  Jeg bestræber mig på at være med til at gøre verden til et bedre sted at være – bl.a. for og sammen med andre særligt sensitive. Jeg oplever, at mange sensitive har dybe forståelser og åbne hjerter, høje kvalitetsmål, høj etik, mange ideer, og en dyb sansning af den virkelighed, vi har indeni os og mellem os. Det er meget inspirerende for mig at være sammen med dybe og autentiske mennesker.

  Bente Sønnichsen

  Bestyrelsesmedlem / Sekretær

  Jeg brænder for, at voksne og unge særligt sensitive kommer til at stå stærkt i verden med deres personlighedstræk. Jeg vil bl.a. arbejde for, at vi får et rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til alle personlighedstyper, og hvor alle kan bidrage med deres unikke styrker. Til gavn for den enkelte og samfundet.

  Heidie Kosiara

  Bestyrelsesmedlem

  Trivsel som særligt sensitiv bør være mere naturligt end indre mistrivsel.
  Det indre fundament skabes allerede i barndommen og det vil jeg gøre mit til at støtte op om gennem mit arbejde i HSP foreningen.