00Days00Hrs00Mins00Secs
Apr 16 2023
16. april 2023

3) Skab dine rammer og dit indhold

  • 10:00
  • Online

Lev Godt med din sensitivitet – Vi arbejder med dette store emne over 3 gange, og du kan melde dig til de emner, der passer til dig, gerne alle 3.

EMNE 3 : Skab dine rammer og dit indhold

Nu er du blevet klar over, hvad du har brug for, og du har accepteret, at du har ret til at have det godt, selvom du ikke fungerer som de fleste. Der er ofte noget, du selv kan ændre i din hverdag. Det kan være hvor mange sociale aftaler, du lægger ind i din ugeplan eller at høre musik i stedet for nyheder. Du er nødt til at prøve dig frem og få erfaringer om, hvad der virker for dig, hvornår. Du må være opmærksom på dit energiregnskab. Selv i småbørnsfamilier, hvor der ofte kun er lidt personlig fri tid, vil en opmærksomhed på eget energiregnskab kunne gøre en forskel.

Øvrige datoer for emnet “Lev Godt med din sensitivitet”

5/3-2023 : Lær din sensitivitet at kende … TILMELD DIG HER
26/3-2023 : Selvaccept og selvkærlighed … TILMELD DIG HER


Athina er mødeleder

Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om jeres udfordringer og mulige løsninger – i en sensitiv atmosfære.

Jeg er psykolog, og jeg har hjulpet mange sensitive mennesker med deres proces fra mistrivsel og forvirring hen mod trivsel med glæde, selvbevidsthed og større klarhed.Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt og et trygt rum, også på nettet.

profil af Athina Delskov

TID

Vi mødes søndag den 16. april 2023 kl. 10 – 12

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

TILMELDING– Max 5 deltagere –kr.150

JA TAK JEG VIL VÆRE MED

Dette tilbud er til HSP foreningens medlemmer.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her: BLIV MEDLEM. Det koster 100 kr. årligt for et personligt medlemskab (standard).


Betaling sker så snart du får besked om der er plads. Foreningen modtager overførsel til bankkonto: 8401 1150871 (Merkur Andelskasse).