Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hvordan spiller sensitivitet, chok, stress og traumer sammen?

28 august Kl. 19:00 til 20:30

Gratis

I webinaret kommer Psykoterapeut Anne Lyngsholm ind på, hvordan man kan skelne mellem sensitive personlighedstræk og chok/traume symptomer og guider deltagerne ind i, hvad der kan være særlig effektivt for sensitive mennesker, der føler sig overbelastet enten af personlighedstrækket og/eller af chok/traumer/stress.

En af de store udfordringer ved at være særlig sensitiv er, at der er mange input at navigere i. Både dem indeni og dem udefra. Det kan ofte resultere i et lettere eller meget forhøjet stressniveau hos den sensitive person.

Det er ret afgørende, om man ER BLEVET sensitiv, på grund af traumer, chok, stress eller nogle svære kriser i livet eller om man allerede HAR det i sit nervesystem og er “født med” en evne til at sanse dybt og inderligt. Omvendt kan det også være, at man er født med et sensitivt nervesystem og der så er kommet nogle chok, traumer og livskriser til gennem livet, som har været med til at gøre det følsomme nervesystem til et overfølsomt og måske ligefrem stresset eller traumatiseret nervesystem.

Uanset hvad, så handler det for alle mennesker om at få beroliget nervesystemet og luget ud i de traumer, chok og stressorer, der stadig er aktive i psyken og nervesystemet. Fordelen ved at være et særligt sensitivt menneske er, at man har en meget fleksibel og åben psyke, som i hverdagen godt kan være udfordrende, men som i det terapeutiske rum er en kæmpe hjælp både i at bearbejde traumer, men også i at ændre og forme deres fremtidige psyke.

 


Dato

Tirsdag 28/8-2024 klokken 19:00 – 20:30


Tilmelding

Senest 26/8-2024

Du tilmelder dig her: JA TAK til gratis webinar

Link til ZOOM udsendes til deltagere dagen før og igen 2 timer før.


Pris

Gratis for medlemmer

Er du ikke medlem endnu, skal du starte med medlemskab her:

Personligt-medlemskab fra 100 kr. årligt eller Familie-medlemskab fra 200 kr. årligt.

 

Detaljer

Dato:
28 august
Tidspunkt:
19:00 til 20:30
Pris:
Gratis

Sted

Online
via ZOOM