Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kommunikation

21 april Kl. 10:00 til 12:00

150DKK

Skal jeg være som omgivelserne forventer, eller vil jeg forme mit liv ud fra den, jeg virkelig er. Og hvordan er det egentlig, jeg er?

Vi arbejder med emnet ”Lev godt med din sensitivitet” over 3 gange, og du kan melde dig til de temaer, der passer til dig, gerne alle 3.

 


 

TEMA 3: Kommunikation

Hvem har ikke følt sig magtesløs, når vores ikke så sensitive omgivelser har svært ved at sætte sig ind i vores situation og behov – og hvordan vi oplever verden.

Vi ser på de udfordringer, der ligger fx omkring at føle sig forkert og svag, og komme til bevidst eller ubevidst at overtilpasse sig for at få accept – eller at forvente at de andre ser det samme, som vi ser. Så kommer vi let til at forvente for meget af dem.

En del sensitive kan opleve en ensomhedsfølelse, hvis vi har passet så meget på os selv, at vi ikke rigtigt har lært os at dele vores ægte følelser med andre. Især hvis vi er mere end to til stede.

Det gør en kæmpe forskel for vores relationer, når vi tager vores fine kvaliteter og vores sårbarheder til os – og vi går ind for at være og udfolde den, vi virkelig er, hele os.

 


 

TID

Vi mødes søndag den 21. april 2024 kl. 10:00 til 12:00

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

ANTAL DELTAGERE

Max 4

MØDELEDER

profil af Athina DelskovAthina Delskov er mødeleder.
Jeg er sensitiv og spirituel psykolog, og har hjulpet mange sensitive mennesker på vej mod bedre trivsel. Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om det, I gerne vil se nærmere på – i en sensitiv atmosfære. Det er min erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt i et trygt rum, også på nettet. Jeg glæder mig til at mødes.

 


 

TILMELDING

 


 

Detaljer

Dato:
21 april
Tidspunkt:
10:00 til 12:00
Pris:
150DKK

Sted

Online
via ZOOM

Arrangør

Athina Delskov