7 april Kl. 10:00 til 12:00

150DKK

Skal jeg være som omgivelserne forventer, eller vil jeg forme mit liv ud fra den, jeg virkelig er. Og hvordan er det egentlig, jeg er?

Vi arbejder med emnet ”Lev godt med din sensitivitet” over 3 gange, og du kan melde dig til de temaer, der passer til dig, gerne alle 3.

TEMA 3: Kommunikation

Hvem har ikke følt sig magtesløs, når vores ikke så sensitive omgivelser har svært ved at sætte sig ind i vores situation og behov, hvordan vi oplever verden. Vi ser på gode udtryk for de sensitive sider og arbejder med at afbalancere relationerne til omverdenen.
Vi ser på de fælder, der ligger fx omkring at føle sig forkert og svag, eller komme til bevidst eller ubevidst at overtilpasse sig for at få accept eller at forvente (alt for) meget af de andre.

Vi ser mange gange, hvordan det gør en kæmpe forskel også på vores kommunikation og relationer, når vi tager vores fine kvaliteter og vores sårbarheder til os – og vi selv går ind for at være og udfolde den, vi virkelig er, hele os.

Vi mødes søndag den 7. april 2024 kl. 10:00 til 12:00

ANTAL DELTAGERE

Max 4

MØDELEDER

profil af Athina DelskovAthina Delskov er mødeleder.
Jeg er sensitiv og spirituel psykolog, og har hjulpet mange sensitive mennesker på vej mod bedre trivsel. Hver gang kommer jeg med et oplæg, og vi taler sammen om det, I gerne vil se nærmere på – i en sensitiv atmosfære. Det er min erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt i et trygt rum, også på nettet. Jeg glæder mig til at mødes.

TILMELDING

Dato:
Tidspunkt:
10:00 til 12:00
Pris:
150DKK

via ZOOM

Athina Delskov

EVENTS er kun for HSP foreningens medlemmer

Er du ikke medlem endnu, kan du stadig nå at være med. Klik på links og vælg hvad der passer bedst … Personligt-medlemskab til 100 kr. årligt. Eller Familie-medlemskab til 200 kr. årligt.