Individualistens land

Individualistens land


Ressource Description
I sin bog “Individualistens land” minder Susanne B. K. Svenningsen læseren om, at det bedste liv, det mest ægte og autentiske liv, lever du, når du er tro mod dig selv, når du tør følge din indre stemme, dit indre kald, gøre det der føles sandt og rigtigt for dig. Når du ikke løber i samme retning som alle andre.

Bogen er skrevet af Susanne B. K. Svenningsen.

Bogens budskab

På bagsiden af bogen skriver Susanne bl.a.:

“Er du en af de mange, som savner mere nærvær og ro i dit liv? Måske er du introvert og sansestærk ligesom jeg og er nået til den erkendelse, at du alt for længe har forsøgt at følge strømmen i jagten på det perfekte liv. Et liv, som i vores søgen efter accept, måske lidt for ofte tvinger os derud, hvor vi ofrer vores kritiske røst og ikke mindst vores realistiske fornemmelse for, hvad der er rimeligt at forvente og forlange af os selv.”

Anmeldelse

Vi kender Susanne fra det frivillige arbejde i HSP foreningen, hvor hun har været formand for lokalafdelingen i Hedensted. Susanne har noget på hjerte. Hun har en skarp iagttagelsesevne, når hun kigger på mennesker og samfund. Stiller nogle vigtige, udfordrende, til tider provokerende spørgsmål til de valg, vi som mennesker træffer, og til den måde vi bl.a. behandler børn og ældre. Hun deler sin egen historie, gør sig sårbar og fremstår ægte og autentisk. Selvom hun er kritisk, bliver hun aldrig fordømmende. Hun henvender sig hovedsageligt til kvinder. Men jeg kender mænd, der har fået meget ud af læse bogen. Bogen er let læst, på 163 sider. Susanne har selv stået for udgivelsen af bogen. Bogen kan købes på nettet og hos boghandlere.

Tak til Susanne for et smukt, kærligt og stærkt bidrag til debatten om et mere menneskeligt samfund. Hun er et af mange sensitive mennesker, der ønsker at bidrage til et bedre samfund.

Bente Sønnichsen