Spisning og sensitivitet

Spisning og sensitivitet


Ressource Description
Det er bedre at forebygge end at helbrede! Derfor er det så vigtigt, at voksne hører de unges indirekte råb om hjælp, og forstår hvordan de kan hjælpe for at forebygge en egentlig spiseforstyrrelse – eller støtte deres barns helbredelsesproces.

Bogen er skrevet af Athina Delskov – og er blevet til i et samarbejde med Theresa Abegg og Karen Bro, og Ulla Lebahn har bidraget med del 4.

Uddrag af mail fra en 21-årig læser

Tak tak tak tak tak. Bogen var godt nok rettet til mine forældre, men læste den på 2 dage og jeg har ikke følt mig så forstået i lang tid. Den har ændret min opfattelse af alting, og hele min verden er med én bog blevet forklaret og rummet og det har givet mig en ro, som er helt ny for mig. At 258 sider har givet mig en større forståelse for min mentale tilstand er simpelthen for syret efter at have brugt de seneste par år i mislykkedes behandling og overfor diverse psykiatere / psykologer. Selve begrebet sensitivitet og det at være sensitiv er en hel ny måde at anskue verden på og giver mig en enorm frihed. Har på 2 dage siddet med næsen dybt begravet, grint, grædt (meget), reflekteret og følt en enorm forståelse.

Links til nogle områder af bogen

Voksne med spiseproblemer kan også have glæde af bogen

Vi har hørt, at mennesker med spiseproblemer kan føle sig rigtig meget set i bogens beskrivelser, og at det kan give et løft til at lave om.

Særligt sensitive mennesker, der har mange negative tanker, kan også føle sig set. Ved at læse om, hvordan det særligt sensitve træk udfordres i krise – og læse forslagene til, hvordan udfordringerne kan håndteres og modvirkes, vil en del nikke genkendende og få nye indsigter og redskaber.

Anmeldelse

Nu har vi fået en positiv lektørudtalelse.

Ressource Details