The Strong Sensitive Boy

The Strong Sensitive Boy


Ressource Description
Viden, inspiration og praktiske redskaber til alle, der møder særligt sensitive drenge via arbejdslivet – f.eks. lærere, pædagoger og sundhedspersonale.

Bogen er på engelsk og er skrevet af Ted Zeff.

Bogens formål

Bogens formål er at vejlede forældre til særligt sensitive drenge og give dem redskaber til at hjælpe drengene godt på vej til et voksenliv med livsglæde og selvtillid.

Bogen giver også viden, inspiration og praktiske redskaber til alle, der møder særligt sensitive drenge via arbejdslivet – f.eks. lærere, pædagoger og sundhedspersonale.

Samtidig indeholder bogen eksempler på, hvordan den særlige sensitivitet kan bidrage til maskulin styrke og kraft. Bogen indeholder interessante og informative eksempler på, hvordan det har været for særligt sensitive mænd at vokse op i Danmark.

Bogen er også skrevet til voksne mænd, der ønsker en dybere forståelse af, hvordan deres barndom har formet deres liv og forholdet til deres sensitivitet: De vil kunne blive klogere på sig selv og få inspiration til at forstå og acceptere sig selv og de valg, som gør det lettere for sensitive mænd at trives og klare sig godt i overstimulerende omgivelser.

Kvinder omkring de særligt sensitive mænd vil kunne få indsigt i sammenhænge, der gør det lettere for dem, at forstå en særligt sensitiv mand, der er partner, ven eller kollega.

Du kan læse mere om forfatteren her: www.drtedzeff.com

Ressource Details