Hel dine følelser

Hel dine følelser


Ressource Description
Som særligt sensitiv kan du have glæde af at få styrket din evne til at give dig selv opmærksomhed, accept og kærlighed, som det kan ske gennem bevidst brug af mindfulness. Camilla forbinder i bogen ”Hel dine følelser” styrken i en bevidst brug af mindfulness med psykologiens indsigter og metoder, hvilket er epokegørende. Hun studerede blandt andet mindfulness hos tibetanerne, der lever i eksil i Indien, allerede mens hun læste til psykolog, og hun har praktiseret kombinationen gennem hele sit psykologiske arbejdsliv. I bogen formidler hun sine mange positive erfaringer til dig.

”Hel dine følelser” af psykolog Camilla Bruun

Der er vigtige udviklingsmuligheder i fokus på heling af følelserne, gennem kærlig opmærksomhed, så et positivt forhold til dine følelser bliver en del af din daglige bevidsthed. Det ligger ikke oplagt i vores kultur, at det er et godt og værdigt liv at respektere og elske både sig selv og andre – og vi har måske heller ikke rigtig lært, hvordan vi gør det.

Hvis du har den sensitive tendens til at vægte andre menneskers behov frem for dine egne, bliver bogens fokus på selvkærlighed og selvomsorg nærmest livsforandrende.

Og det er helt centralt at blive styrket i evnen til fordybelse – og i oplevelsen af fordybelsen som en naturlig og fornuftig ‘ret’.

Hel dine følelser er opbygget i to dele, hvor den første anbefales læst i sin helhed, mens den anden kan benyttes som et opslagsværk. Denne struktur gør den ret omfattende bog meget lettere at anvende.

  1. I første del får du en dyb forståelse af meningen og fremgangsmåden i brug af mindfulness.
  2. Anden del er en guldgrube i indsigter og metoder til at arbejde med rigtig mange af de udfordringer, der kan bringe dig til en psykolog. Bogens indsigter belyses med mange konkrete eksempler fra Camillas praksis. Det styrker bogens anvendelse, og det gør den mere levende at læse.

Læs første del og brug den sammen med de emner, du gerne vil tættere på ved at fordybe dig i anden del.

 

Bogen kan bestilles i alle boghandlere og net-boghandlere.
Den hurtigste vej er nok her gennem forlagets webshop:
https://skriveforlaget.dk/bog/hel-dine-foelelser-med-mindfulness-og-medfoelelse/

Bogen koster 279,95 kr.

 

/Athina Delskov, formand i HSP foreningen