Ung, sensitiv og fuld af indre styrke

Ung, sensitiv og fuld af indre styrke


Ressource Description
Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, og det ses i hendes nye bog: Ung, sensitiv og fuld af indre styrke. I et enkelt og klart sprog formidler Grethe en forståelse af, hvordan det sensitive træk fungerer. De mange citater fra unge sensitive bringer os som læsere spot on, og de unge vil føle sig godt spejlet.

Citaterne er en bærende puls hele vejen gennem bogen. Her er et citat, der afspejler bogens formål:

Jeg ønsker en bedre forståelse for, hvordan jeg kan få det bedste ud af min sensitivitet. Finde frem til flere styrker, og blive klog på, hvordan jeg bedre kan håndtere de svære situationer.

Der ses både på styrker og udfordringer som stof til at give en god selvforståelse. De unge får støtte til at se og udnytte styrkerne, så det, at deres nervesystem fungerer med flere nuancer og deres værdier tenderer til at være anderledes, ikke fører til, at de dømmer sig selv forkerte. Der er også mange gode anvisninger på, hvordan de unge kan opdage og håndtere de forskellige typer af udfordringer, der kan overstimulere og udfordre dem. Det er vigtigt at se dette som normalt – ikke forkert.

Bogen henvender sig til de unge selv, men også til deres omgivelser; forældre, venner, lærere mm. Her er de mange citater også en direkte adgang til en øget forståelse.

Bogen er skrevet i tidens ånd: Kom til sagens kerne.

Bogen kan købes her: https://grethelindbjerg.dk/boeger/ og kan købes/bestilles hjem i diverse boghandler og via nogle “internet-boghandler”

Bogen findes som paperback (145 kr.) og E-bog (75 kr.) og i løbet af 1-2 måneder kommer den også som lydbog.

 

/Athina Delskov, formand i HSP foreningen