Særligt sensitives arbejdsliv

Særligt sensitives arbejdsliv


Ressource Description
TITEL – Særligt sensitives arbejdsliv
UNDERTITEL –
FORFATTER – Simon Taus Philip Nielsen


BAGSIDETEKST

Jeg kalder os sansestærke. For vi er blevet beriget med ekstra stærke indtryk fra det, der er menneskets eneste adgang til verden: Sanserne. Og det er en gave.

Samtidig trives rigtig mange sansestærke ikke så godt i arbejdslivet.

Det er som om, vi ikke helt passer ind. Og det er synd. Både for os selv, for arbejdsgiveren og for samfundet. For vi har rigtig meget at byde ind med.

Derfor har jeg sat mig for at finde ud af, hvad den mistrivsel, vi ofte oplever i arbejdslivet, handler om. Og ikke mindst hvad vi kan gøre ved den. Hvordan vi kan aktivere de potentialer, vi besidder.

Bogen er en samtalebog med sansestærke. De får mulighed for at fortælle om netop deres arbejdsliv. Men bogen indeholder også samtaler med erklærede ikke-sansestærke. For det er virkelig interessant og lærerigt også at få indblik i, hvordan mennesker, der på mange måder er helt anderledes indrettet end os sansestærke, fungerer i arbejdslivet.

Bogen er en hyldest til forskelligheden blandt os mennesker. Den er lavet, fordi jeg er nysgerrig på mennesker og arbejde. Og den er skrevet til alle jer, der ved, at I har potentialer, I gerne vil aktivere. Om det så er som ansatte, arbejds­givere, familie, venner eller i en anden sammenhæng: Vi mennesker kan så meget mere, end de fleste af os tror.