Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kommunikation

26. november 2023 Kl. 10:00 til 12:00

150DKK

Skal jeg være som omgivelserne forventer, eller vil jeg forme mit liv ud fra den, jeg virkelig er. Og hvordan er det egentlig, jeg er?

Vi arbejder med emnet ”Lev godt med din sensitivitet” over 3 gange, og du kan melde dig til de temaer, der passer til dig, gerne alle 3.

 


 

TEMA 3: Kommunikation

Hvem har ikke følt sig magtesløs, når vores ikke så sensitive omgivelser har svært ved at sætte sig ind i vores situation og behov, hvordan vi oplever verden. Vi ser på gode udtryk for de sensitive sider og arbejder med at afbalancere relationerne til omverdenen.
Vi ser på de fælder, der ligger fx omkring at føle sig forkert og svag, eller komme til bevidst eller ubevidst at overtilpasse sig for at få accept eller at forvente (alt for) meget af de andre.

Vi ser mange gange, hvordan det gør en kæmpe forskel også på vores kommunikation og relationer, når vi tager vores fine kvaliteter og vores sårbarheder til os – og vi selv går ind for at være og udfolde den, vi virkelig er, hele os.

 


 

TID

Vi mødes søndag den 26. november 2023 kl. 10:00 til 12:00

STED

Online via Zoom. Du får tilsendt et link et par dage før.

ANTAL DELTAGERE

Max 4

MØDELEDER

profil af Athina DelskovAthina Delskov er mødeleder. Hun er sensitiv og spirituel psykolog, og har hjulpet mange sensitive mennesker på vej mod bedre trivsel. Hver gang kommer hun med et oplæg, og vi taler sammen om det, deltagerne gerne vil se nærmere på – i en sensitiv atmosfære. Det er vores erfaring, at vi som sensitive er gode til at skabe kontakt i et trygt rum, også på nettet.

 


 

TILMELDING

 


 

Detaljer

Dato:
26. november 2023
Tidspunkt:
10:00 til 12:00
Pris:
150DKK

Sted

Online
via ZOOM

Arrangør

Athina Delskov