Værktøj til hjælpsomme sjæle

Værktøj til hjælpsomme sjæle


Ressource Description
TITEL – Værktøj til hjælpsomme sjæle
UNDERTITEL – især for særligt sensitive, som hjælper professionelt eller privat
FORFATTER – Ilse Sand


BAGSIDETEKST

Denne bog er en praktisk guide i at bruge enkle psykoterapeutiske metoder i hjælpende samtaler, enten de foregår i professionelt eller privat regi. Måske er du sosu-hjælper, socialrådgiver, terapeut eller læge. Eller måske er du blot et følsomt menneske, som let havner i hjælperrollen i forhold til venner, partner eller familie.

Særligt sensitive mennesker bliver hurtigere end andre drænet for energi, når de er sammen med mennesker, der er ude af balance. Derfor har de ekstra brug for at kunne give en hjælp, der slider mindst muligt på dem selv, og samtidig giver størst muligt udbytte for dem, de hjælper.

De fleste af bogens værktøjer kan desuden bruges i egen selvudviklings øjemed. Hvis du stiller dig selv nogle af spørgsmålene eller laver øvelserne i bogen, vil du optimere og fordybe din egen personlige udvikling.

”Værktøj til særligt sensitive” er skrevet i et lettilgængeligt sprog og samtidig solidt funderet i mange års terapeutisk erfaring, såvel som i anerkendte psykologiske teorier.